Yelasil Merhabalar 🤗 kızlar geneliğin 16. Haftasındayım herhangi bir problem eksikliğim yok çok şükür doktorum bana 4 ayrı vitamin balık yağı içeren haplar yazdı. Bukadar çok ilaç kullanmaya karşı biriyim. Herkes bu vitaminlerden kullanıyor mu kullanmasam bi sıkıntı olur mu
Asu20 Yelasil merhaba. Ben kullanıyorum. Balık yagı, kan hapı, vitamin.. Doktorun tavsiyelerine uyumamız gerekıyor. bence. Ben kullanılması taraftarıyım. Saglıklı gebelık dilerim 🍀
Sevdakyr Yelasil Bende günde 5 ilaç kullanıyorum. 16. Haftamızdayiz bende önceden ilaç kullanmazdım ağrı kesici bile senede 2 kere içerdim ama şimdi mecbur içiyorum. Bence sizde kullanın ihmal etmeyin.
Tamam Yelasil doktorunuz mu,ben mi daha iyi biliyorumdur??? üstüne üstlük sizin takibinizi yapan,tüm tahlillerinizi inceleyen tıp eğitimi almış doktorunuza karşı belki ilkokul mezunu bilmem nerenin hangi köyünden hiç çıkmamış ben 🤯
R_Arslan Yelasil hicbirsey olmaz kullanmazsan ama beslenmene 4 4luk dikkat edeceksin ben 1 kutu içtim sonra daha istemiyorum dedim doktorumda beslenmene cok dikkat edersen yazmiyorum o zaman dedi.
defne55 Yelasil bi sorun olmaz canım ama arkadaşın dediği gibi beslenmene çok dikkat etmen gerek ben hiç içmedim 3 4 adet ıctim istemiyorum dedim doktorum beslenmene dikkat ettigin sürece bisey olmaz dedi ilerleyen zamanda uygun görürse zaten başla ilaçlarına der ben şuan 23 haftaligim bi tane bile ilaç içmiyorum benimde bebegimin de biseyi yok çok şükür
Serifeee Ben hiçbşey kullanmiyorum cnm herşeyimde çok normal hiçbi skintim yok yani hatta ve hatta bebişimin kilosuda baya önden gidiyo😁hamileligimin en basinda 3ay folik asit kullandim sadece onun haricinde hiçbşey kullanmadim .şuan 32 haftalik olduk
Symsglm Yelasil balık yağı hapını gebelik dışındada bayanların kullanması gerekiyormuş.adet dönemleriniz olduğu için ileri yaşlarda kemik erimesi olmasın diye. İlaç değilde takviye diye düşün