Azracan Trabzon canım oluyor ben çok yaşadım korkma İnşAllah bişey yoktur zaten gündüz hiç hareket atmazdi akşam biraz ederdi şimdi hamdolsun yanımda uyuyor 🥰
Sera00 Trabzon 24+2 yim bebegi günde neredeyse 1 kere hissediyorum gecen hafta çok hareketliydi bu hafta neden böyle sessiz ki
Trabzon Sera00 bende aynin senin gibi geçen hafta yerinde durmuyodu acitma bile acitiyodu beni 24 haftalık oldum sakinleşti bebeğim
dlk_s 25+5 im gunde bir kac kez belki hissediyorum bi dokunuş onun harici yok ya cok tembel yada bu aylarda böyle galiba bilemedim bende🤷🏻♀️bilgili anneler bilgilendirin bizleri 😉
Ikizdeniz dlk_s iki üç hafta daha sabredin olur bu aralr kendimden biliyorum surekli gözüm karnimdaydi niye hareket yok diye sonra baya hareket oluyor
CerenAkbulut Trabzon aynısı bendede var. 24. Haftadayım şuan ve 22. Haftada ilk hareketlerini hissettim. Önceleri çok hareketliydi fakat geçen hafta 3 gün neredeyse hiç kımıldamadığı için uykularım kaçtı. Doktorum 28. haftaya kadar bebeğin hareketleri düzenli değil o yüzden kafana takma dedi. Her hareketini zaten hissetmediğimizden bu haftalarda sıkıntı yapmaya gerek yok. İçinizi ferah tutun.
Ikizdeniz Trabzon olur olur normal o zamanlar arada hareket ediyorsa sıkıntı yoktur 27 28 29 haftalar baya bi hareketli oluyorlar benim bu aralar öyle çok şükür
gLycn_ 24+6dayim her günü bir olmuyor benimkisi genelde çok aşiri hareketli özellikle yattiğim zaman hiç durmuyor 1-2 gün geçen hafta hiç hareket olmadi baya tedirgin oldum doktorum normal dedi. Tatli bir şeyler yiyerek hareketlendirebilirsin.👍🏻
Trabzon Kızlar tatlı yiyin derim tatlı yenilince çok hareketli oluyo minnoslar dün hareketsiz dedim ama tatlı yedim gün boyu hareketliydi 🥰