Naznaz PembeLia sağol canım 🙏🏻 onuda alayım hemen keşke girip baksaymışım az önce çarşıdan geldim. aktardan kakao yagı ve aktarın önerdiği rozita marka bi çatlak yagı aldım yarında niveayı alayım oluşan çatlaklar üzdü baya az şuan ama sadece dört hafta kalmıştı 🙂
Naznaz PembeLia aynen inan ki baştan olsaydı alışırdım en azından canım ama dört haftacık sadece 🙂 bugun bepantholun merhemini sürüp cıkmıştım baya bi gitmiş kızarıklıklar oda iyi geliyor. Sürmediğim şey kalmadı bir kavanoz hindistan cevizide bitirdim demek ki olunca oluyor 🙂
Burcuuuuuu Ben de soğuk sıkım sızma zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum, 31. haftada henüz yok bir şey.
FeriDEniz Naznaz ben de kakao yağının kalıp şeklinde olanını aldım ama henüz hiç kullanmadım. Basıl sürülüyor acaba bir bileğiniz var mı? Eritilecek mi ki?
Naznaz FeriDEniz bugun vucuduma direk sürdüm aktarda o şekilde söyledi eridi biraz ama zor oldu. Sıcak su dolu bir kabın icine sabunu koydugunuz kabı yerleştirip eritip de kullanabilirsiniz. Ben bepantholun cok etkisinide gördüm iyileştirdi baya ama önce bir doktora sormakta fayda var
Nilayyy Kızlar bal mumu ve zeytinyağını karıştırıp sürün misss gibi yapıyor hem göğüs çatlaklarına da iyi geliyo mustela falan boşmuş bunu kullanmaya başlayınca anladım 👌🏻👌🏻
Naznaz PembeLia sarı kantaron çatlaklara cok iyiymiş şimdi onuda alıcam daha neler deneyecegim su son ayımda bakalım😊
Naznaz PembeLia bepantholun merhemi losyonu değilde tüpte olanı bana baya iyi geldi. Sarı kantaronuda ptesi muayenemde bir sorayım gerçi az kaldı dogumdan sonrada yapılır o zararlıysa hic riske girmeyelim 😊