Esrasu Kızlar merhaba, bugün 9+3 teyiz 3 kilo aldım üstüne bir de göbeğim çıktı sizce normal mi? İnsanların 4. Aya kadar hiçbir şey belli olmuyor benim neden göbeğim çıktı. Her zamanki gibi yiyorum her zamanki gibi hayat düzenim ama sizin nasıldı?
Ayse_Gul Esrasu belki gazdır canım o haftalarda çıkmaz diye biliyorum tabiki herkesin vücudu farklı ama ben 22 haftadayım benim göbeğim çıkmadı henüz 🤗
Akademisyenanne Esrasu benim de o haftalarda karnim cikmisti. Kilo almadigim halde hamile oldugum belliydi. İc karin genisligiyle alakali bir durum. Endise etme derim. Kilo konusuna gelince 9 haftada uc kilo biraz fazla sanki. 17. Haftadayim ben hala ayni kiloda devam ediyoruz. Doktor bu aydan sonra almaya baslarsin dedi. Sen de doktoruna danis kilonu.
Rbs111 Esrasu göbeğin çıkabilir kilodandır canım bebek henüz altta göbek hizanda bile değil . Göbek hizanda olsa bile o kadar büyük değil
Esrasu Akademisyenanne boyuna göre iyi diyor ama hamileliğimin başından beri 3 kilo aldım bile bende anlamıyorum neler oluyor
Havvanurerolll Esrasu canım merhaba bende 18. Haftamdayım benim de göbeğim erken çıkmıştı şuan normal ama. Çevrende çok kilo almışsın şöyle böyle diyenlere bakma sen aldığımız kilo bebeğimizden önemli değil aslında doktor kontrolü altında aldığın kilonun bir önemi yok. Ayrıca karnının erken çıkmasının nedeni de iç karınla alakalı yani bende senin kilolarındayken hamile kalmıştım iç karnım küçük olduğundan dolayı göbeğim erken çıktı. Daha zayıf insanların genelde iç karnı daha büyük olduğu için çok geç çıkar göbeği. Sen kafana takma boşverrr 😘🥰
Hande46 Canım benim şahsi fikrim ki bir çok insanda öyle düşünüyordur o haftalarda bebekten dolayı asla göbeğin büyümez iç karınla felan da asla alakası yok. Tamamiyle yediklerinle alakalı bir durumdur ve belki de gaz vardır o şişkinlik yapıyordur.
Dilaracansu Esrasu benim yâşadıklarimi yazmişsın aynı zamanlı hamileyiz. Karnım davul gibi oldu meğer gazım oluyormuş doktorma söyledim ultrasonda gaz göbisi dedi bu 😁😁 bende 3.5 kilo aldım bebisimiz iyi olsnda kilolar gider 😀
Sevdakyr Esrasu Adet görememin verdiği bir şişlik oluyor sonra iniyor bende öyleydim ve çok aşırı geriliyordu. Şimdi 16.haftamizdayiz öncekine göre daha iyi 😊
Pink50 Canim sabah uyandiginda iniyorsa gazdır siskinliktir ben 45 kiloyla hamile kaldim 7haftadaydim fındık gibi siskinlik gitmiyordu gobegimden sabahlari iniyodu bi tek sonradan gecti 20.haftada çıkmaya basladi göbeğim sen dusun hala yuksek bel pantolon giyiyordum simdi 28 olduk büyüdü kizim 😊