Nigdelianne Dün birinin e bebekte tekstil ürünlerinde %50 indirim var yazdığınız gördüm. Şimdi o postu bulamıyorum. Indirim var mı acaba ?
zcolak Nigdelianne hala var uygulamasını indirip sürekli takip etmenizi öneririm. Sabah akşam bakıyorum 😂
Dilara25 Nigdelianne indirimleri duyurma kampanyasına yazılmıştı.indirim var evet ebebek programını yüklerseniz daha rahat bulursunuz
Nigdelianne zcolak indirim olduğunu nasıl biliyorsunuz sayfasına girdim baktım indirim falan yazmıyor ben mi kullanamıyorum acaba 😑
minikhumacik zcolak aynen bende öyle, önceden gündemi takip ederdim şimdi ebebek indirimleriyle yatar kalkar oldum😂😂
Nigdelianne Dilara25 internetten sayfasına bakıyorum göremiyorum indirim yazısı falan uygulama olmayınca mi acaba
zcolak Nigdelianne internet sayfasına değilde telefonunuza uygulamasını yüklerseniz ana ekranda en üstte çıkıyor indirimler
minikhumacik Nigdelianne tatlım uygulamayı indirip birde üye olmayı dene istersen.. çünkü bende üye olmadan bakıyordum dün üye oldum indirimli bir sürü şey aldım minik kızıma🐣🤗