Kaderyavuz Nurlusundan aksama kalmaz bebiş kucagında ☺️ Bnmde gece 12 de gelmişti ertesi gün ikindi 16:47 dogum yapmıstım rabbim tek nefeste kurtarsın inşAllah
Hamzaeymen_donmez Nurlusundan hayırlısı olsun dualarımız seninle tek nefeste olur inşallah tüm çocuğu olmayanlara dua et benim eltimede doğumda dualar kabul olur derler
Emirinmelegi Nurlusundan ayy canm hadi allah kurtarsın inşallah bende aynıyım ,beklemedeyim nolucak bilmiyorum sağ salim gelsin inşallah yavrun
umare Heyecan yapma cocugunla konus bu sirada sana kavusacagim canim yavrum az kaldi de ona bu evrede yardimci ol onun dunyasi yikiliyor onu teselli et yemi bu dunyada onu herkesin cok sevdigini anlat olacaklari anlat ki korkmasin guzellikle dogsun))
Nurlusundan Kaderyavuz Allahim razi olsun canim benim. Gecen hafta dr çatın uygun demisti simdi ebeler catin dar diyor aklim cok karisti. Sancim da yok daha
Nurlusundan Oglumuz 11 gibi geldi hepinize cok tesekkur ederim. Sezaryeni uygun gordukleri icin sezaryen oldum. Dualarim sizinle
Kaderyavuz Nurlusundan hayırlı olsunn rabbim analı babalı büyütsün vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun inşAllah canım 😍