artis_sevim Ruzgarhatice Ruzgarhatice ben 12+5 im 2 li testim yapildi cok sukur bir sıkıntı çıkmadı ☺️ Hamileliğimde güzel geçiyor sizler nasılsınız nasil geciyor hamilelik☺️
Neheaaei Ruzgarhatice 12+4ten selam🙋🏼♀️ İkili yaptırmadım nifty testini önermişti doktorum onu yaptırmıştım sonucunu bekliyorum hala, çarşamba günü kontrolüm var umarım sonuç gelir o zamana kadar 🙏🏻
Mnns1 Sıra veya randevu bulabilsem gidip yaptıracam ama haftaya kaldı maalesef 11 hafta 4 günlük minnosum😍
Ruzgarhatice artis_sevim çok şükür:) sevindim adınıza bizde bu hafta içi yaptircaz inşallah cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba:)
artis_sevim Ruzgarhatice cinsiyet tahmininde bulunamadı malesef 😂 ama kendini gosterenler oluyormus bebegim biraz fazla hareketliydi sanırım cinsiyet konusunda cok hassas 😂😂 16-18 haftayi bekleyecegim artik😁
Cerenkurt06 40+1 den selamlar kizlar daha doguramadim🤣🤣🤣 Allah yardimciniz olsun sizinde daha cok yol var keyfini cikartin🤗🤗🤗
Slz Ngrs sağlıkla kucağınıza alın :) biz ctesi günü gidicez ikili test için bakalım inşallah cinsiyeti de söyler:)