NurGrlek Mervealya18 Çakmak erdem hastanesi şuan için memnunum ama doktor ve hastane arayislarim devam ediyor geçen Üsküdar hospitalturk Hastanesi'ne gittim Zeynep hanım vardı oda iyiydi
Akademisyenanne NurGrlek Ben de Cakmak Erdem’e gidiyorum. Avicennaya gidiyordum biraktim. Sibel Hanimdi doktorum. Tavsiye uzerine gittim, hic memnun kalmadim. Sizin Cakmaktaki doktorunuz kim?
Mervealya18 R_Arslan bende persembe hale hanıma başlıyorum normal doğumu nasıl yaptırıyor acaba genelde duyduklarm sezeryan
Akademisyenanne Meinwunder iki kez dusuk tehlikesi gecirdim kanamam oldu. İkisinde de telefonumu acmadi. Onunla en basta konusmustuk. Benim icin ulasilabilirlik onemli demistim. Her zaman arayabilirsn demisti. Hic ulasamadm. Bir de yakin arkadasim olu dogum yapti. Bebegini posette kucagina verip gondermisler. Sibel hanim hic ilgilenmemis. Biz burda arastiramiyoruz sebebini demis. Cok igreti oldum. İnternette olumsuz yorumlar da cok. Kadinlar kulubune bakabilirsiniz.
Arymy Mervealya18 ben kağıthane derindere ye gidiyorum özel dr. Rıza Efendi yeni başladım buna çünkü eski dr dan ayrılmak zorunda kaldım. Bu arada bu hastane ve dr hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ikiz bekliyorum 22.haftadayım birçok hastaneye gittim devlet hastaneleri ikiz oldukları için doğru düzgün ilgilenmedi. Normal doktorlar sürekli perinatoloğ a yönlendirdi ikiz diye perinatoloklar da “yok biz çift yumurta ikizlerine bakmıyoruz, yok bebeklerde sorun olduğuna dair rapor yoksa bakmıyoruz” vs. dedi biz de sonunda eve yakın yoğun bakımı da var diye bunu seçtik
Hicranatov Arymy ccanım biz yeniköyde savaş özkana muayane oluyoruz ama doğumu kagıthane derindere de yaptıracak kendi yeri doğuma uygun olmadıgı iiçin nasıl derindere Hastanesi memnunmusun Temiz bi hastane mi çalışanları ilgili mi ? Bilgi verirsen çok mutlu olurum
Merve_278 Acıbadem Altunizade Habibe hanıma gidiyorum, daha yeniyiz ama şimdilik memnunum. yarın da kontrolüm var. Mervealya18
Fatmasaymaz Ben kavacık fsm de ayşe efsun baştürk e gidiyorum ilk doğumumu da o yapmıştı. Çok memnun kalmıştım. Aşırı ilgili ve güler yüzlü herşeye cvp veriyor. 2. Gebeliğim bu ilkinde başka hastanedeydi araştırdım buldum tekrar. Gerçekten bana göre ilgili bir kadın tafsiye ederim.
Eserey Merhaba bu 2.hamileliğim, Delta Hospital Küçükyalı Ayşe Nurcan Ünlüer 'e gidiyorum.benimle birlikte 10 a yakın arkadaş ve akrabam gitti hepimizde çok memnun kaldık, normal doğum taraftarı 👍
PsikologKubraUstaalioglu Medical Park Pendik Nergiz Kılıç. Şiddetle tavsiye edebilirim 3 gün önce doğum yaptım çok memnun kaldım normal doğum yanlısı ve çok güven veren bir doktor ❤️