kr1907 Ozlemsel84 bende 17+1 oldum bayramdan önce ayrıntılı ya giricem bebeğim in cinsiyeti kız hayırlısı ile
Neslihan7153 Benim 17+0 14 de ilk kız dediler sonra bakmadık daha ben 72 ile başladım 68 e kadar düştüm bulantı döneminde şimdi 70 oldum yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek
Gamzeus Neslihan7153 bnm evde baskülüm var her hafta kilo mu göbeğimin çevresini ve belimi ölçüyorum ,
sevgitekes Gamzeus ben 25+6 haftalık hamileyim 48 le hamile kaldım 56 olmuşum bugün siyah çizgi bende de var kız bizimki 21+2 de 386 22+1 Haftada 476 gramdi üç gündür çok hareketlenmeye başladı ama çatladı sizin haftadan başladı kalcam şimdi bacağımda oluştu dikkat edin
Gamzeus sevgitekes bn duştan sonra kantaron yağı kullanıyorum . Sanırım artık hergün kullanmalıyız. Bnm kızım olacak inşallah
Neslihan7153 Bayanlar bende bulantılarımdan belli şekerli şeyler midemi ekşitiyor daha çok bulandırıyor şimdi 18 haftalığım hala aynı meyve bile ekşitiyor aç karna yiyince direk çıkarıyorum zaten sizde öyle bir sorun var mı