Pink09 Vajina iç dudağında kaşıntı ve beyazımsı yara tarzı bişey bilen var mı ????? Acıyor sürekli kaşınıyor
Fasulyee54 Pink09 yoğurt peynirimsi kötü koku. Ve yırtıcak şekilde kaşınması mantar çok kötü Allah yardımcın olsun
Nazo61 Pink09 şimdi acilden geldim suyum geldi zannettim o kadr aktı su gibi ebe baktı çatala attı beni bir kagıtla baktı bebeğin suyu değilmiş ama asırı mantar varmıs bende o yuzden oluyormus bende hiç kasıntı yok sadece su gibi akıntım vardı
Pink09 Fasulyee54 neden oluştu acaba ?? Koku felan yok iç kısımının iki tarafında beyazımsı ve kaç gündür geçmiyor ne yapmam gerek yara gibi acıyor ya
Mineebd Pink09 mantar için vaginal yda ağızdan alınan ilaçlar var hekimine danışabilirsin ama kaşıntın varsa travazol krem sürebilirsin..
DenizDh Pink09 kuzum bendede oldu gunluk temizlik yapip camasir degistirmeme ragmen travazol diye bir krem var eczaneden alip surebilirsin gebelikte kullaniliyor o gecirir o beyazlik bende gitmedi gebelikten dolayi rahim odem yapiyomus
Mineebd Pink09 vajinada ki durumu anlatın. Muhtemelen bakmadan mantar diyecektir ama görmekte isteyebilir onun içinde bakacaktır sadece.. gerçekten ilaç kullanmayınca illet bi durum mantar
Esramese Pink09 onu kuru tut surekli yika geldini hissettinde kasintinn önüne oyle gecersin bndede var doktora soyledm fitil vercm dedi ama 2 3 gune dogum olcagi icin vermedi