Esrayusuf Duuyguum sabah ilk idrarla mı yapayım duygu ay ne bileyim kız umutlandım o kadar sonra hüsran yAni
Esrayusuf Duuyguum duygu iki gündür çok kötüydüm başım döndü elim ayağım boşaldı baygınlık geçirdim az önce yine başım döndü progestana başladım ondan heralde asla böyle olamazdım tansiyonumu ölçtüm 9,7 çıktı
Duuyguum Esrayusuf ciddi misin sen ya o hap öyle yapabiliyor maalesef havalarda etkilemiştir bende dün ölçtürdüm 9/6 çıktı tuzlu bir ayran iç ayaklarının altına yastık koy öyle uzan dikkat et sağlığına bu günlerde salgın da var zaten
Ozi__ DiplomaliEvHanimi yerleşme kanaması olabılır ınsallah öyledır canım adet olmadıgımız her gün umudum var ınsallah 🙏🏻
Fatmacbc1997 Hirabia canim ben 15 gün geçmişti adetim test yapmamistim ama kimse sorsam var diyordu belirtiler bende migde bulantim çok oldu en çok sevdiğim caydan bile tiksindim yumurtası kokuyodu birde göğüslerim felaket agriyordu damarlar belirginlesmisti
Esrayusuf Duuyguum valla kuzum eşim bugün askere gitti bende anneme geldim eşyalarla mafoldum bilgisayarımıda getirdim yüküm ağırdı ilacı günde iki taneye düşürdüm üç ağır geldi
Esrayusuf Duuyguum duygu yarın 11.gün çok erken ben cuma idrar testi yaparım koyu çıkarsa kan veririm ancak çünkü iğneye başlayacağım
Hirabia Kızlar akşam üstü bi sancı başladı adet sancısı gibi ve belimde aynı şekilde ağrıyo daha 1 hafta var adetime bu ne şimdi ki 🤔???