snmdmnaydn Merhaba annişler 27. haftamdayım ve karnım ara sıra çok sertleşmeye ve gerilmeye başladı. Sanki bebeğim de içerde geriniyor gibi hareketler yapıyor.böyle anlarda karnım taş gibi oluyor. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum. Bu durum normal mi yoksa endişe mi etmeliyim?
Pinkoloji snmdmnaydn bende de aynı oluyor 25 haftalık hamileyim bende. Hatta 5 dakika önce atlattım sonuncuyu. Dünde 2 defa olmuştu.
dilek1 snmdmnaydn bugün bendede aynısı oldu ilk defa karnım çok gerildi taş gibi oldu insan endişeleniyor 😞
Semranurum snmdmnaydn ben bugun onun için hastaneye gittim aynı durum bende de var korkucak bişey degilmiş Bebek büyüdükçe baskı yapıyormus o yüzden kaynaklanıyormuş yani canım
Rose Karniniz kas kati oluyosa kasilma olabilir doktorunuza soyleyin mutlaka birde gunde kac kere oluyo dikkat edin bana doktorum gunde 5 e kadar olabilir demisti
Minnak Ya sorma bende 27+6 günlük hamileyim benimde şu son bir kaç gündür inanılmaz karnım geriliyor bende burada sormayı düşünüyordum okadar çok geriliyorki resmen canım acıyor normalmi acaba kızlar
BenazirAkta Minnak kızlar gayet normal birşey rahim genişliyor ve bebek yer yapıyor kendine canınız özellikle geceleri çok yanabilir ama korkmayın dayanmanız gerek
Rose Benim 24. Haftada baslamisti gunde 5 e kadar normal dedi doktorum ama siz mutlaka bilgilendirin doktorunuzu gittikce artiyo cunku magnezyum veriyorlar azalma olmazsa rahim uzunluguna fln bakiyolar
snmdmnaydn Bilmiyorum kızlar napacağız anlamadım hele ilk gebelik olunca insan Sudan çıkmış balık gibi oluyor. Kendi kendime panik yapıyorum acaba erken Doğum belirtisi mi diye korkuyorum .
anneyimben12 İdrar da enfeksiyon olduğunda da bu şekilde kasılmalar oluyormuş bana öyle dedi doktorum idrar testi yaptırdım sende bi baktır enfeksiyon var mı diye istersen
Duygusyksyk Ara ara bana da oluyor hatta yeni atlattım 😕sertleşme gerilme ve iğne batması gibi. Doktorum bebek hareketi ve rahim büyümesine bağlıdır,erken doğum belirtisi değildir dedi. Böyle durumlarda bol su ve dinlenmemi önerdi 💐
ozgesoy28 aynı şeyler bendede var sertleşme gerilme bende 26 haftalık hamileyim hatta iğne batması gibi sancılar yaşadım daha dün acile gittim ama nts de bile bsey çıkmadı artık iyice zorluyo bebek anladım ki büyüdüğü için heralde
baharclk snmdmnaydn normal canim bazen benimde oyle oluyor 30. Haftadayim. Tas gibi semsert oluyor içerden bastiriyor herlde diyorum. Dün aksam ozellikle yemek cok yedm gliba bide yemek Arasında cok su ictm karnim patlyck kesin dedim