Demirinannesi1 Kızlar 39 olucam nerdeyse artik çok zorlaniyorum yuruyemiyorum 10 gündür ishalim aşırı basım agriyor ayaklarım sis ve 10 metre atınca sızlıyor artik napicam bilmiyorum😢
Ebruliiii Demirinannesi1 al bendende okadar oturdugum yerden kalkınca iki bacak aram ağrı yapıyo darbe almış gibi sızlıyo ayaklarımın üzerine basarken sızlıyo az ilerleyince düzeliyo 😒
Edessanr Demirinannesi1 hurma kaynat iç bu bir merdiven çıkmaya çalıs evi sil ama elinle ben hepsini yapıyorm ama hurmaya daha başlamadım 😑
Mineebd Edessanr simdi bu postta sizi gorunce sormak istedim. Goguslerini sıksa doğurur mu acaba ne dersiniz? Doğum başlar belki..
Ebruliiii Demirinannesi1 aynen sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo az ayakta sabit duruyum bacaklarım titriyo allahım yardımcımız olsun doğsunlar sağlıcakla ama fazla bekletmesinler bizi
Zeynep0505 İyi geceler bende 30 haftalık oldum sürekli tuvalete çıkıyorum her dakika normal mi bu durum ve belim çok ağrıyor
Demirinannesi1 Zeynep0505 normal maalesef canim ilerleyen haftalarda daha sık yasicaksin sanırım bu durumları😒
Demirinannesi1 Ebruliiii bencede bazen çığlık atasım geliyor havalar sıcak hergun 3 de 4 de uykuya dalıyorum:(
Zeynep0505 Demirinannesi1 uyuyamıyorum şimdi den böyle ise ilerde nasıl olur bilmiyorum allah yardımcımız olsun
DilanArslanSahin Mineebd bilinç altına uyaran veriyormuş göğüs ucu ile oynamak sıkmak vs. Bu da doğumu hızlandırmak oluyormuş bir ebe bu uygulamanın yararlı olduğunu söylemişti.
DilanArslanSahin Ama gelmeyen bebekler için tabiki aman zamanından önce yapmayınn 🤗 erken doğum nedeni olmasınn