seymahnm 23+2 yim demin doktordan geldim ,685 gramdı . Sanki fazlamı aceba ? Gebelik şekeri felan cıkarmı daha sonra yoksa ? Ben kilo almadım pek fazla ama internette bu haftalarda 500 gram yazıyor. Bunun referans aralığı yokmu ?
Annesininbitanesi0 seymahnm her bebeğin gelişimi farklıdır canım normal bebeğinin kilosu şimdiden takıntı yapma şeker yüklemesi yaptın mı doktorun istemediyse yapma zaten Bi sıkıntı yoktur he çıktı var diyelim diyet uygularsın geçer dikkat edersin zaten başka yapacağın bişey yok 😊 sen şimdiden bunları kafana takma canım maşallah normal kilosu benim de o civarda öyleydi diye hatırlıyorum...
Nisanurnur Canim i 500 gram en az tahmini bebeginin kilosu fazla degil gayet normal 800 e kadar olabiliyormus bu haftalar
seymahnm Nisanurnur internette bebeğin olması gereken ağırlık 500 gram yazıyor . Benim bebeğim 685 gram ama 500 değil minnoşum
Merveyman 10 gün önce doktora gittim 660gram boyumuz 29cm olmuş gittiğimde tam 23 haftalıktık gayet güzel 2 3gün önde dedi doktorum 💙👶🏼 şimdi 24+5haftalığız ağustosun 6sında yine kontrolüm var bakalım Kıvanç bey ne durumda 🤰🏼🥰🥰
seymahnm Merveyman ozman 6 sındada yazarsın ne kadar olduğunu Kıvanç beyin insallah 😍😍 iyi ozaman bende endişelenmem 👍👍🤗🤗
Merveyman seymahnm tabi canım yazarım sende canını sıkma inşallah sağlıklı Bi şekilde kucağımıza alcaz yavrularımızı 🤰🏼👶🏼🥰