Shda Breub selam, benim 32 den sonra vajinada ağrı şeklinde olmaya başladı. Doktora sordum normal dedi. O bölge doğuma hazırlanıyormuş. Özellikle çok ayakta kalıp yorulunca oluyor.
defne55 Breub bende 23 haftadayım bende de oluyor canım bianda sızlıyor sanki oram sallanıyormus gibi için bi değişik oluyor 🤦♀️
Irem19 Breub bende 29+2 haftalaığım aynı şeyi yaşıyorum ara ara sızlama oluyor bazen de sabit oluyor sızlıyor netten baktığımda doğuma hazırlık yazıyordu ama yinede sorucam doktoruma randevuyu bekliyorum
Duuyguum Breub o ağrı iki gündür bende de var dinlenir vaziyetteyken arada sızlıyor yürüdüğümde falan ağrıyla baskı yapıyor gibi oluyor dinlen sende imkanın varsa
Breub Robinronya canım idrarımı yaparken sorun yok daha önce enfeksiyon geçirdiğim için biliyorum onun sızlamasını bu vajinamda baskı var gibi
Ikizdeniz Breub bende 29 haftamdayım arada iğne batar gibi oluyor korkuyorum bebekler sertleşiyor o ayrı korkutuyor korkuyla günlerim geçiyor çok zormus hamilelik çok şükür tabi😊🙏
Breub Ikizdeniz Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 🤲 acemilik olunca tedirginlik oluyo 😔 işte
Robinronya Breub canım bende de yanma yoktu. Ama enfeksiyon çıktı . Baskı hissediyordum hatta bebek kendini öyle sıkıyordu ki afedersiniz çiş esnasında kramp giriyordu her yerime 😕
Lastmoon Breub 24 haftalığım canım bu haftalarda başlayabiliyormuş vajinada ve makatta kasılma sızlama gbi kasların doğuma hazırlanması için normal miş. Endişe etme.
Duuyguum Lastmoon benimde sızlama zonklama oluyor iki gündür ama bebeğin hareketlerini karnımda hissediyorum birazda vajinadaki ağrı bacağıma ve kalçama vuruyo normal mi bu oluyor mu 20. Haftalarda