Esma_davut Mrvegrkan Aynıyız canım bel ağrısından duramıyorum şuan yatsam olmuyo kalksam olmuyo uyku desen yatağa giriyorum sağa dön sola dön 3 4 saate anca uyuyorum tabi geri lavaboya kalkıyorum derken 10 kere uyanıyorum. Deliksiz uyuduğum günleri özledim şimdiden 🙄 bebiş gelince naparım bilmiyorum şimdiden uykusuzluk çekiyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinlerde🤲
espalp Mrvegrkan sırt ağrısı ve çarpıntı allahım çok fena🤦🏼♀️ Tüm sıcakları çekiyoruz sabır yarabbim🤦🏼♀️
DemetDigesu Mrvegrkan 25+4 solum sagım curudu gecede 5 kez tuvalet ıcın kalkıyorum miden yanıyor sanırsam ıcımde ejderha var bebek degıl🐉
Mrvegrkan Refyamat valaha bende öyle sağ sol hiç rahat yatamıyorum sağa sola yatınca dürtüp duruyor resmen yatma der gibi 😂
Eagle564 Hhulya hele ben normalde yüz üstü çok severim bitti o iş kolum üstüne yatmaktan kolum ağrıyo
Zynpky Kesinlikle 2 3 saatlik uykuyla gunu geciriyorum gunduz biraz sekerleme yaptysam o yanima kâr kaliyor ara ara kasilmalar sirt agrisi karin agrisi bacak agrisi yinede bunada sukur herseye ragmen anne olacak olmak cok guzellll
Didemxy Mrvegrkan merhaba benimde Son 87 hergun 1 tane içebilirsen 2 tane şade soda iç kasılmalar ve kramplar hiç olmuyor tabi günlük süt de önemli rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 😊
PembeKoala espalp sola yatmaktan kalçam ağrıyor her sabah son 102 gün kaldı bizimde gece yattığımı anlıyor sanki sürekli vuruyo sıkıştırıyorum sanıyorım bende 😁
Mrvegrkan Ikizdeniz kasılmam biz yoldan gelmiştik canım ertesi gün akşam agrıyla birlikte karında sertleşme oluyor ama baya bi taş gibi oluyor sonra gevşiyor sonra 10 dk yada 15 dk arayla geri aynısı oluyor doktora yazınca zaten hemen gel diyor erken Doğum tehditi çünkü
Deletedmom2 Mrvegrkan Antalya’ya tatile geldim bir haftadır nefesimden ateş çıkacak gibi klimayla aşk yaşıyorum resmen 😄 eşime tatili bırakıp dönelim diye tutturdum Allah sabır versin gerçekten sıcaklarda çok zor burası
m_ersoyy Mrvegrkan Antalya da yaşıyorum 26+4 teyiz. Sıcak bir taraftan, uyku sorunu. Sağ sol derken sabah zor oluyor. Ama yine de çok güzel ☺️☺️☺️
espalp PembeKoala ya ben o kadar sola yatamıyorum uyandığımda kendimi hep sırt üstü buluyorum 🤦🏼♀️ Sola yatınca çok rahatsız oluyorum sürekli aralıksız tekme yiyorum🤦🏼♀️
Mrvegrkan MirhanMirza bende öyle 27+4 sezeryqn olduğuna nasıl karar verdiniz canım uygulama 40 haftayı kapsıyor galiba