R_abia Deletedmom2 benimkide kız hepsini çok beğenerek aldım 2 kere anca giyer diyolar ama 2 aylık olana kadar gşyer gibime geliyor ya en azından
Tugbanur R_abia bence 0 3 daha çok almak lazım yenidoğanlar küçük zaten ilk zamanlar hemen büyüyorlar
Yasminzuyka Ben de fatketmeden bi suru almisim dun kiyafetlerini yikayinca farkettim dolap yaptirdik ama gelmeyince aldigimiz seyler torbalarda kalmisti unutup tekrar tekrar almisiz insallah saglikla giymesi nasip olur. Liste falan yapmak lazimdi galiba aldikca tiklemek gercekten unutuyor insan ya da bu da guzel bu da guzel diyerek bi suru aliyor.
Dilara25 R_abia bana da az alın hediye getirirler diyolardı ama gelen hediyeler hep büyük yaş oldu 😅 bebeğe bağlı galiba benim bebek cok kusmazdı kakasını da geçirmezdi bn sizin aldığınız kadar almadım yetti ama ablamın öyle olmadı sürekli yıkamak da zor oluyo diye doğumdan sonra da aldırdı tavsiyem alt üst takım yerine Tulum alın çünkü onlarla bebeğe masaj yaparken bile açılıyo bebeğin sırtı bnce Tulum daha kullanışlı
OzgeSrc R_abia valla ben yenidoganda aldim elimden geldigi kadar ilk aylar nee giyecek hepsi cul gibi olmasin dedim. Kucuktr lazim buyukte. Hem bebekler cok kusuyormus altini pisletiyormus lazim olur4
Hkd Bebeğim 3.750 doğdu 8 gün oldu doğalı 0-3 ay büyük geliyor.yenidoğan tam geliyor 10 takım kesin olmalı bence benim yenidoğan yetmiyor çıkamadığım için alışverişe 0-3 aylıklardan büyük olduğu halde mecbur giydiriyorum yenidoğan kesinlikle lazım ve bol bol ağız bezi
Mervednr R_abia benim bebek biraz iri ben hastane çıkışları hariç hiç yenidoğan almadım canım. 15 tane falan zıbın aldım, 2 tane hastane çıkışı, 10 tane falanda alt üst takım aldım,2 tane tek alt var sonrasını hep 3-6 ay aldım ihtiyaç olursa alırım
R_abia Mervednr anladım sağol cevabın için 🥰 bende daha bişey almayı düşünmüyorum çok lazım olursa doğumdan sonrada alırım bunlar yeterli yazılanların çoğuna bakınca ☺️
Ceydafd R_abia bence şimdilik yeterli.. Hem hızlı büyüyorlar hem de doğduktan sonra aluşveriş yapmak için bahanemiz olsun 🤭 ben de orta karada 0 3 aldım son aldıklarıma 3-6 aylık da kattım bolca :))
R_abia Ceydafd aynen öyle ☺️ Tecrübesizlik kötü ya ilk ne alcağımı ne yapcağımı bilmşyorum bide etraftan şöyle böyle diye duyunca iyice afallamıştım ama bu post iyi oldu teşekkür ederim 🤗