iremgg Snglfth anapanda12 ayni durumdayiz😔😔 Wc ihtiyaci ya da uzun sure ayni pozisyonda oturmak, uzanmak sonrasi inanilmaz sert bir karinla kalkiyorum yerimden 2 buklum wc'den ya da yuruyusten sonra rahatliyor, yalniz degilmisim😔
anapanda12 Bi tek bende oluyor sanıyordum az bi gitmesem kasılıyor karnım sertleşiyor hatta gece hep bu yüzden kalktığım oluyo
Snglfth anapanda12 iremgg bende az uyusam kasılmalarla uyanıyorum kendi zor atıyorum ihtiyacım oluyor gidiyorum yarım saat geçiyor yine aynı duruma geliyorum ilk olduğu için normal mi değil mi anlamıyorum 2 gündür kasılmalar ve bebeğin toplanması çok sıklaştı tedirginim aslında
iremgg Snglfth valla doktorum soyle rahatlatti beni, dogum kasilmasi azalan, biten, gecen bisey diildir, baslar ve artarak devam eder; dolayisiyla hazirlik kasilmalarindan korkma dedi.. ben de oyle takip ediyorum..
Snglfth anapanda12 iremgg gece eşim geldiğinde gidebilirim bakalım duruma göre evet kasılmalar gittikçe sıklaşıyor azalmıyor banada 10 dk bire düştüğünde gel Doğum başlamış oluyor demişti doktor geçen gün kontrolde de nstde bebeğin hareketlerinin yavaşladığını söyledi takipte kalmamı iste hayırlısıyla bir şey başımıza gelmeden doğsalar tek korkum o
Zeynep7777777 anapanda12 canım bişey soracaktım sende nidicard kullanıyodun hangi haftada bıraktın acaba
iremgg Snglfth Allah saglikla ve hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin, guzel haberlerinizi verin insallah🎈