Cansudemirel Kızlarrr nasıl gidiyo son haftalar 🥰 bebek hareket ettikçe popomda baskı hissediyorum normal mi bu? Bazen batma gibi bazen gaz çıkarıcakmış gibi.
Melihadur Cansudemirel sanki popomdan doğacak o kadar baskı var karnım aşağıya düştü ayakta eskisi gibi duramıyorum ve tuvalet evim oldu 😂 son 35 🙏
balkizanasi__35 Cansudemirel 34 haftalığız aşırı derecede halsizlik yaşıyorum hiç böyle olmamıştım elim kolum kalkmıyor 🤦🏻♀️
Ozgehasan Cansudemirel bitmeyen kasinti gece sık sık uyanma nedensizce sabahları erkenden(6buçuk 6) uyanma bel ağrım dışında bişey yok ayaklarım a kramp gibi uyuşma gibi bişey oluyor birde😬
Cansudemirel BURJUVA 33+4 üm ben terleme bende de var ama en çok baskıdan korkuyorum erken gelicek diye
Sidelya BURJUVA ateş basması konusunda yalnız değilmişim sevindim. Klimalı odada yanıyorum güneş altında oturuyo gibiyim 🤦🏽♀️
SusamNur Mide yanmam geri geldi Allah'tan Ankara da akşam serinliği var vajinada baskı oluyor bende de özellikle gece dönerken zorlanıyorum rabbim sağlıcakla kavusmamizi nasip etsin 🤗
Cansudemirel SusamNur amiinn 🙏🏻 Mide yanmam geçen ay geçti çok şükür çok zorlandım ama bitti 🙏🏻 Acaba bebişler döndü o yüzden mi baskı oluyo
Leyliiii Cansudemirel 36+1 Bel ağrısı ,bacak krampı, vajinada bebek çıkacakmış gibi ağrı , göbek altı ağrısı ,yürümede zorluk geçmeyen günler haricinde iyiyiz 😏🙄😂😂
Ceydafd Bel ve kalça kemiklerimde sürekli sabit ağrı, iştahım da sürekli açık aklım fikrim hep yemekte.. 😁 Altta baskı, arada dar-lan-dum halleri, yalancı kasılmalar, hızlı yorulma... İşte 36. Hafta böyle geçiyor 🤷♀️
Ozgehasan Cansudemirel aynen bende de öyle de ayakta iki dk durmakta zorlanıyorum ama malesef sızlıyor hemen😬