ElifKoseSancak Kızlar bugün lavabodan çıkarken peçeteye beyaz kıl kurdu gibi bişey geldi progesteron kullanıyorum vajinadan acaba ondan kaynaklı mı bişey oldu tüp bebek süreci yaşıyorum hiç başına gelen oldu mu
Haribo42 ElifKoseSancak ayy valla vajinada hic duymadim oyle bisey varsada cok sasiririm makattan gelmis olmasin? 😩
DemetDigesu ElifKoseSancak o anusten gelmıstır vajınadan kıl kurdu cıkmaz kıl kurdunuz var transferden once ılac yazar doktorunuz gecelerı kasıntınız var mı?
Ozgehasan Gelebiliyor bu bende de gelmiş di ama nedenini bilmiyorum malesef nette bile yazıyor bunun yazisi ordan bi bakın doktora sorun veya
Hllswm Anüsteki kurtcuklar gece saatinde vajene de kacabilir canım gebe kalmadan tedavini ol yoksa besin emilimi yetersiz oldugu için bebeğim gelişimde sıkıntı olabilir
ElifKoseSancak Hiç kaşıntı felan hiç olmadı bende ilk defa karşılaştım çarşamba hamilelik olup olmadığı belli olcak ona gore olursa tekrar deyim doktora bende makattan dıyedır diye dusunmustum ama akıntı geldi onla birlikte idi