16 Temmuz’da 38+2 de çatı muayenemı oldum doktorum izinlı olduğu için başka bı doktora muayene oldum ve çatımdan dolayı sezeryan olmam gerektiğini söyledi postta açmiştim sizlere sormak için neyse Perşembe günü sabah 7:30 da hastanede olduk benı sezeryane 8:40 da aldılar doktoruma tamamen uyutulmak istedıgımı söyledım ama doktorum spınalın benım de bebegın de saglıgı için daha ıyı olcagını hemen bıtecegını söyledı belımden yapılan iğne ile bebegın doğumu 5dk az sürdü sanırım 9:15 de çıkartılar kızımı onun o sesını duyunca bende agladım gösterdıler kara kuzumu Allahım herkese bu duyguyu Nasıp Etsın çok güzel . Hersey yolunda güttü şükür yalnız amelıyathane çok soguktu tıtreyerek çıktım sonrası benım için tam bır ezıyet oldu gece sabaha kadar omuz agrısından duramadım dört gün oldu tutulmuş halım geçmedı sezeryan yerım o kadar canımı yakmıyor o derce. O yüzden kendınızı ameliyat sırasında sıkmadıgınızdan Emın olun kızım da hıç uyumadı o gece oku gecedır de baş agrısından oluyorum narkozu atmak için bol bol kahve onerıyorlar için sakız çiğneyın faydasını gördüm korseyı üçüncü gün taktım bayagı rahat oldu bel destekli bı korse vardı o daha rahat oldu Sık sık yıkanın sutum öyle geldı göüs uçlarınız çok çabuk yara oluyor dört günde düşmeye geldı lansınoh mutlaka kullanın Doğumdan önce başlayın derim herkese rabbım hayırlı olanı nasıp etsın bnm soyleyeceklerım bu kadar ama Emın olun karnınızda kı sevgı ıle doğunca olan çok farklı yada ben annesız büyüdüm ve kızım şimdiden hayatımin bütün anlamı oldu onunla yenıden sıfırdan başladık rabbım herkesın evladını annesıyle büyütsün 👨👩👧