Nagihangkmn Seda41 benim nst de sancim ciktigi zaman doktorum direk aldi simdi dogumu bekliyoruz alindigi hafta 38 idi 38+1 de nişanim geldi 38+3deyiz dogumu bekliyoruz insallah canim
Tamam Nagihangkmn 🧿 serklaj kısalıktan mı?hunileşmeden mi?oldunuz. benimde tam 37’de kontrolüm var,bakalım ne diyecek.Hiç demedi dikişi alacağım diye
Nagihangkmn Seda41 yoo catala çıktım direk ipi alttan biseyler yaptu kesti cok hafif bi acima hissediyorsun tabi ben kendimi biraz kastım korktum ama korkulucak bisey yokmus 😊
Seda41 Tamam bnde hem hunilesme vardı hemde rahim agzi kısalığı. Doktorum eğer ağrın olursa hemen gel dikiskeri alicaz dedi korkuyorum ama
Nagihangkmn Tamam kısalıktan ve 1 cm acilmam vardi ondan oldum dikisim alindiginda da 3 cm acilmam vardi. Bazi doktorlae 37 de aliyor bazi doktorlarda nst de sanci gorunce aliyor benim ki sanciyi gorur gormez aldi direk
Nagihangkmn Seda41 inan hic korkulucak bisey yok canim 5 dakika da aldilar ameliyattsn daha basitti yani kesilmesi inan buna kendini kasma yeter ki kasinca zaten otomatik olarak hem aciyor hemde doktor isini yapamiyor canim