Yadigar71 Dogum yaptım 4 gün önce sormak istediğiniz birşey varsa yanıtlaya bilirim.hikayemi sonra paylaşacağım biraz iyilesiyim🥰
Mommi Yadigar71 Allah bağışlasın normal Doğum mu oldu yarın 39 a giricem Denize giriyorum plates topunda vakit geçiriyorum hala tık yok
Mlsgzll Yadigar71 şimdi gördüm kuzum yazını benimde yarın kısmetse sabah. Spinal yapacağım öneriyor musun
Nesli68 Normal mi yaptiniz sezeryan mi Kacinci haftada Ve bebis kac kilo dogdu Allah anali babali buyutsun darisi bize 😊
Yadigar71 Nesli68 teşekkür ederim darısı size olur inşallah son ana kadar herşeyim normaldi fakat sancim var fakat acılmam yoktu ve bebeğinin suyunda da azalma oldu öyle olunca mecburen sezeryan oldum ki ama normal yapamazmışım bunu anladım
Yadigar71 Mommi valla hamileliğin boyunca hiç oturmadım evde olsun yürüyüş falan olsun ama hiç acılmam olmadı herşeyimi normal olmasına rağmen olmayınca olmuyor
Yadigar71 Mlsgzll Valla bende spinalnoldum en iyisi o ama her güzelliğin bir şeyi var ağrılarım oluyor
ikibebeliana Yadigar71 yok ben suniyle normal yaptım çok şükür 😊 önemli olan bebeklerin sağlıklı olması