Busraoz Kızlar Emir ismine karar verdik. İsimlerin karakteri etkilediğine çok inanan biriyim. Emir adında tanıdığınız var mı? Nasıl bilirsiniz Emirleri😂 bilgilendirirseniz çok sevinirim💙🙏🏻👶🏼
_Kubraa53 Busraoz Benin kardeşimin adı emir. Ama hüseyin emir 😀 aşırı huysuz ve sinirli 😂😂 tabi herkes de böyle olcak diye bişey yok ☺️
Beklenenan Busraoz emir ismini esim cok istiyordu ama benim pek hosuma gitmiyordu sonradan eymene karar verdik. Bakalim biz de merakla bekliyoruz nasil olcak😅
Zhrerzlp Busraoz sizi korkutmak istemem çok popüler bir isim çevremde 3 tane emir var ve acayip yaramazlar hele bi tanesi çok fırlama bi daha düşünün derim aynı isimde olan insanların ortak karakteristik özellikleri mutlaka oluyor 😊
Hurit Emirhan ismide çok karizmatik bence yanına han ida ekleyebilirsiniz benim Emirhan diye arkadaşımın kardesi vardı çok akıllı uslu yakışıklı bir çocuktu ☺️ Hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤗
Neheaaei Busraoz Hurit eskiden sağlıkçıydım şimdi öğretmenim lisede.. her sınıfta en az 3 Emirhan var bazı sınıflarda daha fazla.. Emir iyidir tek başına😅 Genel olarak da fazla hareketliler😃
Yavuzum1202 Hurit aman bizim komşunun oğlunun adı mahalleyi birbirine katıyor tabi yetiştirme tarzıda cok önemli
Busraoz Tuce26 _Kubraa53 Zhrerzlp Küçükken yaramaz büyüdükçe akıllanıyorlar herhalde😂 Ben yaramaz çocuk severim ama benim için önemli olan büyüyünce saygılı akıllı olması😂 biraz yetiştirmeye de bağlı ama isim de önemli
Crescent96 Benim kuzenimin oğlunun ismi Emir. Küçükken pek bi yaramazdı ama şimdi 17-18 yaşında oldu gayet saygılı, güler yüzlü bir delikanlı olma yolunda☺️
Busraoz _Kubraa53 Hahaha 😂 Valla benim de içime sinem tek bu isim oldu o isimle seslenebilirim gibi geldi😂
Busraoz Rbysf Hangisi içine siniyor mesela karnına doğru konuştuğunda hangisi seni daha çok mutlu ediyor😂
Rbysf Alisannesi aras ismini bende cok seviyorum canim biz tek isim istiyoruz sadece . Aras ali de güzel uyumulu
Alisannesi Rbysf Ali kesinlikle koyucagim isim 😊 icimde kalir yoksa. Ama aras i da cok sevdim yakisikli akilli bi erkegi cagristiriyo 😊