Evrem94 Seker yuklemesi kacinci haftada yaptirdiniz cevremdekiler yaptirma dior cok kararsizim yaptirip yaptirmama konusunda ?
Dicle0103 Evrem94 benim doktorum ailede seker hastasi yoksa yaptirmayalim demisti annem seker hastasiydi mecbur yaptirdik biseyde cikmadi bende ama tabi herkeste bir degil bazen ailede olmasa bile cikiyo ona gore ilac veriyolar beslenmene dikkat et diyorlar
Pinaryyim Evrem94 26 haftalıkken yaptırdım canım iyiki yaptırmışım biraz yüksek cıktı yediklerime dikkat ediyrm bir zararı olcagını sanmıyorm doktorum yaptırmamı istedi zararlı olsa yaptr demezdi
ozdenarda Evrem94 ben asiri kilo aldm o yuzden doktorum sekerden suphelendi ben 21. haftamda yaptrdm gecen hafta yani
ikizannesiFilizkaradogan Evrem94 benim Dr istemedi bende yaptirmadim 31 haftalık hamileyim rahatim çok sukur
ozdenarda Evrem94 ayni gun bir iki saat sonrasnda ckti sonucum ben 21 de yaptrdm ama ortalama 24-28 arasnda yapiylr diye biliyrm suphe olmadgi surece
ozdenarda Evrem94 sonucun ne zan ckti dedn sandm canm kusura bkma guzel ckti sonucum normal seviylerde yani kiloyla alakasi yokmus sekerin 🤗🤗
Sumeyyekaya Evrem94 24 ile 28 haftalar arasi yapiliyo canm bnde yaptirmayi dusunmuyodm doktorm sekerin varsa bilemezsk bebege zarari olur erken dogum ölü dogum bile olabilir dedi bnde yaptirdm cok sukur yuksek cikmadii ☺
Obsesifk Evrem94 çevreni değil dokorunu dinle 24. Haftadan 28. Hafta arasında yapılıyor doktorum istedi ben 27. Haftada yaptım daha yeni sonuçlarımı henüz göstermedim. Bu konuda kim ne dese yanlış olur doktorun yönlendirmesi daha sağlıklı.
Atahan07 Ben de 24.haftada yaptırdım suyum fazla çıktı doktor şekerden şüphelendi yapalım dedi..iyi ki yaptirmisim şekerim yüksek çıktı..diyet yapıyorum..sürekli tatlı yiyordum canım hep tatlı çekiyordu şimdi dikkat ediyorum suyum da normale döndü
Ezgi2969 Evrem94 28. Haftadayım yükleme yaptırmak ister misin dedi dr. Bende istemediğimi söyledim oda gine açlık tokluk şekeri ölçelim istersen dedi yükleme yapmasakta yarın yaptıracam