Bebehlimmm Doktora yalvarıyorum ilaç vermiyor verdiği bir şurup oda mide yanmama fayda etmiyor bende bidaha almadım o kadar cok midem yanıyor ki 33.haftalık hamileyim bi kerecik lansor içsem birşey olur mu😣☹️Dayanamıyorum
annevebebek17 Bebehlimmm canım bendede başladı mide yanması gaviscon surup var dene istersen mide yanmasi sendede mide bulantısı yapıyor mu..
Yasosss Bebehlimmm içebilirsin canım 32. Haftamda kontrole gittiğimde doktora sormuştum ben hiç bir sıkıntı olmaz dedi ondan başkası da iyi gelmiyor zaten ben bir kere alsam en az 3-4 gün yanmıyor midem onun dışında yediklerine de dikkat et acılı baharatlı ve geç saatlerde yeme .
Aysegullllll Bebehlimmm maden suyu içebilirsin bendede yanma oluyor ilaç kulanmak istemiyorum maden suyu iyi geliyor ya da elma deneyebilirsin
Deletedmom667 Bebehlimmm doktorun ıcme demıs smdı burda bırı sana ıc dese ıcecekmısın .. bebekte olusturacagı sorunu dusun herkesın son aylarda mıde sıkıntısı oluyor rennı gavıscon dısında kimse surup ıcmıyor
Fmy00 Bebehlimmm doktorum bana verdi kullanıyorum bir süredir zararlı olsa yazmazdı herhalde benimde içime şüphe düşüyor😞
Pelin86 mercan2020 bencede ben başlarda lansor kullandim hazimsizliga yol açti .doktor degiştirip pulset yazdi .ilk dogumumda da kullandim . mide rahatsizligim var mecburum kullanmaya çok şükür bebegimde sakat olmadi .
busraaylmz Bebehlimmm canim 3-4 kez mide yanması oldu bende onunda doktoruma söylemiştim lansor verdi içtim ve çok rahatladım
Kubrakar Bebehlimmm bi bardağa 2/3 dilim limon koyup üzerine buz ve soğuk su ekle gün içinde hep bu suyu tüket canım yanmanı hafifletir