Yilmayse 36.hafta yeni bulduk bir sürü isim vardı değişik olsun dedim sarp ve Atlas vardı Atlas dedim acaba nasıl😊
Asli1716 Yilmayse kulağa güzel geliyo ama anlamı yok bence çocuğun anlamlı bir ismi olsa daha iyi ismiyle büyürmüş çocuk
Deletedmom2224 Yilmayse Ben bebeklere anlamlı isimler verilmesinden yanayım. Anlamı ipek örtü ve harita demek açıkçası pek bir anlamı yok 😊
BirVeraAnnesi35 Yilmayse okuyunca içim bi cız etmedi değil 🥰 erkek olsaydı Atlas koyacaktık bizde çok sevdiğim bir isim bakma sen anlamı yok falan diyenlere her isim manalı anlmı en güzel olan isim olmak zorunda diye birşey yok adıyla yaşasın inş ben çok seviyorum 🥰🥰
MelisG Yilmayse ben de oğlumun ismini Atlas koyacağım. Anlamı Yok diye bir şey Yok ayrıca. Mitolojik anlamı bile var 🥰🤗 allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin. Çok güzel bir isim 😍
Yusufayten Kızlar bende doğuracam resmen kesin bir isim kararlaştıramadık ben en başından beri GÜNEY istiyorum bizimkiler istemiyor anlamlı birşey olsun diyolar güneyin yanına AGAHMI,YASİNMİ AHMET Mİ sizce hangisi güzel olur
CanNurdan Yusufayten Ahmet Agah Yasin çok kötü olur bence o isimlerin yanına Miraç koyabilirsiniz bence çok güzel olur
BirVeraAnnesi35 Yilmayse at mı ne kadar saçmalamışlar ne kadar fesat insan var öyle hiiç dert etme valla bence çok güzel bir isim şimdi kızım olacak ama ikincisi erkek olursa inş Atlas olacak kıskananlarda kıskansın 😊😊😊
Ndd Yilmayse bence cok güzel bir isim yakınım koydu diye ben koyamıyorum. Ruyamda Erdem ismini görmüştüm cok kararsız kaldım ama sonunda karar verdım ismi gibi olur inşallah yavrusum 😇
Deletedmom381 Yilmayse Oğlumuz olacak bizde Atlas koyucaz isimlerin anlamının çok bir önemi yok çünkü ben ne anlamlar yükleyerek koyuyorum bu ismi. Kelime anlamı örtü kumaş harita olabilir. Fakat benim için bambaşka yerde olacak ki hepimiz için bu böyledir bence en azından kendi düşüncem bu yönde 🥳
BirVeraAnnesi35 Yilmayse o atlara ayse de diyorlar Fatma da napalım yani çocuğumuza isim koyarken atlara koymuşlar mı diye mi araştıralım😊
sevmeh Yilmayse çok güzel bende beğenmiştim ama peltek olduğum için içinde s harfi olan isimlerden uzak durdum 🙈😂