Ayseysf Dün geceden beri feci şekilde mide yanması yaşıyorum sütler bana yoğurt kokuyo o yuzden içemıyorum sade maden suyunu nası daha önce içmemişim evde de vardı.. Suan ıcıyorum ilaç resmen aklınızda bulunsun❤️
Elisatubis Ayseysf benimde sürekli yanıyor bi tanıdığım patatesi çiğ rendele suyunu iç dedi sabahları aç karnına onu içiyorum bir kaç gün içtim tamamen gitti yanmam çok şükür iyiyim
Esuyum38 Ayseysf aynı şekilde benimde midemde yanma ekşime oluyor elma yiyorum geçiyor deneyin isterseniz
annevebebek17 Ayseysf ah ahh dun geceden beri ilk defa bende yaşadım canım mahvetti beni sanki midem delindi gaviscon surup vardi evde onu ictimde biraz rahatladım şükür normal mi acaba biranda olması..
Merveplnc Ayseysf 25.haftadan beri mide yanması yaşıyorum hatta 30.haftadan beri mide yanması + kusma yaşıyorum😣 leblebi iyi geliyor banada bide elma😣 hergün leblebi aldırıyorm eşime ne yatabiliyorm ne oturabiliyorum ne kötü bu mide yanması ya😪😪😪
Polisanne06 Gecen hafta mide sancısından ölüyodum dr hastaneye yatırdı 1,5gün boyunca mide koruyucular vsvs havalarda ucustu ben en agırını yasadım belki bilmıyorum ama rennie şurup iyi geliyor
Pelin86 Ayseysf ne kullanirsam kullaniyim geçmez benimki normalde de hap kullaniyorum sabahlari yoksa su bile içsem midem yaniyor hamilelikte o derece