Nesya Muayenemi göbekten yaptı arkadaşlar kese göründüğü için 2 hafta sonra da kalp atısını duymak için randevu verdi demekki görününce gerek duymuyorlar
Pinar-34 Cenom merhaba aynıyız sat 16 Haziran kese boyu da aynı karından mı baktı bebeği görmek için ne zaman gelin dedi
Cenom Pinar-34 Evet karından baktı 1.hafta yada 10 güne gel dedi. Haftaya pazartesi yada salı günü gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse.
Ozge1907 Nesya hayırlısı olsun canım benimde göbekten muayenede kese göründü 2mm çok şükür şimdi sıra bebişi ve kalp atışını görmekte inşallah görürüz 😍🤲🏻🧿
Olinok Nesya 37+5 benim. Başından beri vajinal muayene olmadım. Acil bir durum olmadığı sürece alttan bakmıyorlar.
Ozge1907 Teşekkür ederim 🙏 İkiz ihtimali var gebeliğimde haftaya çarşamba çağırdı ikiz mi tek mi olduğunu görücez dedi birde yaptırmam gereken testler varmış sağlık ocağında onları yaptırıp gelirken getir beslenme çizelgesi yapıcaz dedi 🧿❤️
Cenom Ozge1907 Amin sağolun. İki Kese mi gördü ki ikiz ihtimali var dedi yoksa bhcgye göre mi söyledi?
Ozge1907 Cenom beta hcg 475 çıkmıştı ona göre dedi sanırım benim 2 Temmuz’da aşılamam olmuştu o tarihe göre 3 3 buçuk haftalıkmış gebeliğim
Cenom Ozge1907 Hmm benim adetten üç gün sorma 1820 çıkmıştı. Tek Kese göründü. Acaba benimki de mi ikiz diye merak ettiğimden sordum
Nesya Betul3535 üstten görmese belki vajinal bakardı bilmiyorum ama göründü oyüzden başka birşeye gerek kalmadı