Prens12 Kızlar ben bugün rastladım aldım İstanbul da olanlar bilir hakmar markete gelmişti fiyatı 2.99 almak isteyenler kaçırmasın
Ozgehasan Prens12 burda çok pahalı resmen bende yazmamı orterim daha iyi dedim😄 eşim zaten abin mabin onların yanında bile emzirmk yok diyor hep ayrı odaya geçerim muhtemelen😄
Iremgokce Prens12 bütün hakmarlarmı gelmiş yoksa bölgeselmi canım birde ölçüsü modeli nasıl atabilirmisin
Dmt01 Prens12 3 ₺ yani dimi yanlış okumadım🤣İstanbulda değilim ama aldırayım ordan birine bulurlarsa🥰
35shereliz Ozgehasan canım dışarda bebek durmuyor mekan dinlemeden her yerde istiyor kızım 6aylık ben yeni alıştım ilk başta emziremiyordum ama insan mecbur kalıyor
Prens12 Iremgokce bilmiyorum ki onu benim gittiğim hakmar da vardı tutku iç çamaşırlarda vardı ama bakamadım fiyatlarına kalabalık tı
Dilanserdar Ne desem azdır allah razı olsun söylediğin için mutlaka gidip hemen alıcam çokta uygunmuş
Deletedmom133 Prens12 bende bi tane var hakmar büyük olanına mi eksprese gelmiş canım belki 1 tane daha alırım 🙃
Prens12 Deletedmom133 benim gittiğim ekspres mi bilmiyorum ama büyük yinede ama ekspres diye geçmiyor herhalde