Nasıl ve nerden başlayacağımı bilmediğim için biraz klasik bir giriş olacak .
Sonunda bende doğurdum 💪🏼
16.07.2019 da doktor muayenemiz vardı . Sabah kalkıp evi temizledim kahvaltı yaptım hazırlandım ve doktora yola koyuldum. İlk defa eşim olmadan gidecektim ç. Biraz heyecan biraz korku vardı . Muayene sırası bana geldi ve çatı muayenem yapıldı doktor 0 açıklık dedi. Beni nts gönderdi . İlk nts çekildi ve ebe beğenmedi birdaha çekicem dedi . Neyse ki o da çekildi ve doktoruna git bakalım ama beğenmeyecek dedi . Doktoruma indim ve bebeğin kalp atışlarını beğenmediğini ve benim sancım olduğunu söyledi . Hissediyordum ama çok şiddetli bir sancı yoktu bana göre doktor sancılar 50-60 görüyor ve kalp atışı düşük akşam 11 de yatış veriyorum eve git hazırlan be gel dedi . Doğumu başlatacağız suni sancı ile diyince beni bir ağlama aldı . O sırada da annemler yolda geliyorlardı bize yemeğe nerden bile bilirdik böyle olacağını . Bana yatış verdiği için ben duygularıma hakim olamıyordum ve bir yandan da neden düşük kalp atışı diye korkuyordum . Annemler hastaneden beni aldılar ve eve geçtik onlar da tabi neye uğradığını şaşırdı eşimi aradımağar topar o da eve geldi . Herkese haber verdik ve kimse ya şaka yapma diye karşıladı . Eve geldim duş aldım üstümü değiştirdim ve hastane yolunu tuttuk . Yatışım yapıldı odada sancımı çekmeye başladım . Eşim dayanamıyordu çok heyecanlı ve stresli olduğu gözlerinden belliydi annemde canım yanıyor diye üzülüyordu . O gece sabat 5 e kadar kendi sancımı çektim sonra bana suni sancı vereceklerini söylediler . Doktor suni sancıyı verdi ben yavaş yavaş daha fazla Ağrı hissetmeye başladım . Birden tuvaletim var benim dedim ve beni Çatala götürdüler ve ne olsa beğenmezsiniz bende mantar varmış rahim mantarı olmuşum doktorum içimi yıkadı nasıl yıkadığını anlatmayacağım korkutmak istemiyorum👀 İşte ne olduysa ondan sonra oldu . Suni sancı ilerledi ve ben inlemeye başladım hayla tuvaletim var diyorum doktor olamaz 1.5 cm dedi ve panik yapmaya başladım yarım saat daha geçti ama ben yere göğe sığmıyorum resmen çok kötü oldum tabi herkesin acı eşiği farklı . Sonra kalp atışı düşünce daha çok beni acil sezaryen aldılar . Anlayacağınız çektiğim o sancı boşunaydı ve hiçbir şeye değmemişti açılma olmuyordu ve doktor neden tuvaletim geldiğini orda anlayamamıştı . 11 de seryane indim ve 11:10 geçe fındık burunlu kızım dünyaya merhaba dedi . Beni arkasından 1 saat sonra odaya götürmüşler odaya gittiğimde bebeğim orda yoktu ve ben ağlayarak başladım o anları anlatmak bile zor . Kızımı istiyorum kızım nerde diye söylemiyorum . Doktorum geldi ve kızın iyi birazdan gelecek hava veriyoruz ve ağlatıyoruz kendine gelsin diye dedi . Ve 2. Cümlesi bana verilmiş sadakan varmış iyiki normal Doğuma devam etmedik . Çünkü bebeğin kordon dolanmış boynuna ve kordonu çok kısa olduğu için inemezdi aşağı kötü şeyler olabilirdi dedi . O an neye uğradığımı şaşırdım . Ardından kızım geldi ve ben o an herseyi unuttum . Çektiğim o sancıyı ve ondan sonra girdiğim sezaryeni hepsini unuttum kızımı kucağıma koydular ve sustu ağlayana kızım kokumdan buldu beni ♥️🌸 Çok tarifsiz bir duygudu . 17.07.2019 tarihinde doğduk teyzeleri saat 11:10 ‘ da 3.150 gram 49 cm olarak ♥️ Şimdi evdeyiz anca yazabildik çok şükür ki iyiyiz 👨👩👧
Mükemmel duygular gerçekten rabbim herkese nasip etsin . Hamişler okurken ben hep özenirdim biliyorum sizde şuan öylesiniz ama sunu unutmayın sıra sizede hayırlısı ile gelecek . Hepinizi öpüyoruz ve biz de artık happy Kids e geçiyoruz 👋👋
Sorularınız varsa seve seve cevaplarım 👋👋🌸♥️
Bizim hikayemiz fındık burunlu kızımla bu kadar ♥️