Eagle564 Hamilelikte gaz sancısı çeken var mı? Dün çok fena sancılandım resmen uykumdan kaldırdı napsam çıkmadı yaşayan var mı
GulinMert Eagle564 var tabi olmaz mı. Sanayi tüpünü dolduracak kadar gazın var sürekli. Bu yüzden de sandım oluyor.her tuvalete gittiğimde kanamam gelecek diye ödüm kopuyor
Ikizdeniz Eagle564 bende de çok oluyor bu aralar azaldı biraz genelde bulgur mercimek sarımsak süt içtiğinde oluyor bende
Tuaa15 Eagle564 benim Sancıdan çok gaz var kızlar afedersiniz tutamıyorum bazen sanki karnım da bebek değil kocaman gaz var gibi 😂😂
GulsahMulayim Eagle564 ben aç karına meyve yiyorum, mevsim meyvesi. Kahvaltı yapmadan önce falan, hem gaz çıkartıyor hem tuvalete yolluyor çok güzel 😂
Leyliiii GulinMert 😂😂😂 Vala güldürdünüz aynı şekilde 36+1 deyim Doğum yapıcam sanki diye kıvranıyorum 🤦🏻♀️🙄
Eagle564 Ikizdeniz aynen yoğurt çok yiyorum ev yoğurdu sanırım o fena yapıyo süt de öle bi süre ara verdm bakalm fark edicek mi 🙁
Aryabanu Şerbet beni rahatlatıyor. Ilık şerbet bağırsağı hareketlendirip gazı rahat çıkarmanızı sağlıyor 🙋🏻♀️
Ruesue Eagle564 Merhabalar 🌸 kaynar suyun icine atilmis taze zencefil demlenip icilince, buyuk oranda midedeki gaz durumunu rahatlatiyor. Dilerseniz bir deneyiniz.. sevgiler! 🦋
Havva1212 Laktosuz süt denedim ama malesef hala var. Bazen oluyor bazen olmuyor. Yürüyüş iyi geliyor canım sade soda iç ve yürü rahatlıyorsun
Aysegulsar Tuaa15 bende de ilk zamanlar gaz ve kabızlık çok vardı semiz otunu internette okuyup yemeye başladım hiç bi sıkıntım kalmadı gerçekten 😊