Esesen Mlsgzll ah kuzum daha doğmadı mı bebişkon. Bir iki haftadır görüyorum seni dopdu doğacak die. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla al kucağına inşallah
Yigitalpinannesi Ays007 Korkulucak bisy yok kuzum hic fark etmiyosun takarlarken ben 15 gun once dogum ettim takildi ruhum duymadi vallahi
Alarasel Mlsgzll yanlz sonda takılmazsa olmaz ki nasıl olcak en az 4 saat kalkamıcaksn ayağa ve sürgüye yapmk bnce daha kötü altına bile kaçırablrsn uyuşuk olacağı için anlamazsnki 😨😱çok şalırdm drn bnce şaka yapmş
Alarasel seymahnm ee nasıl oldu peki uyuşukken idrarınız gelirse yatağa yaparsanz 3 4 saat en az uyuşuk kalmıyo mu sezeryanda??
seymahnm Alarasel kalkıp tuvalete gittim valla 14 ve 11 sene önce ikisindede kalktım , başım dönüyordu ama yavaş yavaş adım ata ata gidiyordum.
Binay Ays007 korkulucak bişey yok canım birazda takandan fark ediyor tabi iğne yapan hemşireler gibi düşün bazılarının eli hafif oluyo galiba ben devlet hastahanesindede yaptım doğum özel hastahanede inan korkulucak bişey değil
Alarasel seymahnm Allah Allah ya bnde yarın gidicm inşAllah sezeryan olucam ondn bu kadr dikkat ettim takılmasa olur yani 🤔ama doğmdn çıktık mesela hala uyuşukluk olucak nasıl anladn geldiğini ki?
seymahnm Alarasel neden uyuşukluk olsunki ? İdrarımı yaptığım bölgemde felan herhangi bir uyuşukluk yokki canım . Sadece karnımdaki dikiş yerim uyuşuk oluyordu .
seymahnm Alarasel yalnız özür dilerim spinal anestezi felan yazıyormuş şimdi farkettim. Bilmiyorum spinal anesteziyi ben . Ben spinal anestezi olmadım. Bilgim yok güzelim .
eminearikan enfeksiyondan dolayi hastendeydim iki gündür sonda takilacak dedi, anammmm bir titreme girdi bana yok dedim ben istemiyorum dedim taktirmadim takamadilarda zaten.dogumdan cok sondadan korkuyorum (37+1)
Mineebd Mlsgzll spinal anestezi olcaksanız sondasız sıkıntı. En az 1 saat ki genelde daha fazla alt bölgenizi idrarınızı vs hissetmeSiniz. Altınıza kaçırabilirsiniz.. bi tuhaflık var
Alarasel seymahnm kb cidden hiç bilmiyrm ondn yani 😀😀uyuşk değilse gerekde yok ozmn sondayı bn mecbur sanıyodm da
seymahnm Alarasel yukarıda bir bayan 1 saat hiçbiryerinizi hissetmezsiniz yazmış . Neden ozaman spinal anestezi oluyorlar ? Ben pek anlamadım bu işi
Alarasel seymahnm yok canımm önmli drğil sn eşidurali de diyosan aynı ley etki olark beldn uyuştrma spinalde