Byhnyvz Ablam hamile kayseride yaşıyor özelde memnun oldugunuz doktor ve fiyatları neler yazar mısınız kızlar 😊
Mervekocadag Byhnyvz dünyam hastanesi Züleyha güzel muayene ücreti 150 TL, doğum 2300 TL, NST ler ücretsiz.
Asliemirpeker Byhnyvz cnm tekten hastanesi ahmet acer. Muayene 100.. doğum normal ve sezeryan da 2500..
FSCMK Snglmhmt bende gönül Erkan hastasıyım ama sormadım Doğum fiyatını 1700 normal Doğum mu birde şimdide aynımı fiyat
Pelin08 Hüma hastanesi cahit gözuakca muayne 90 dogum 1750 tl yeni acilan bi hastane var eski magnetin yerine orada mustfa ertürk muayne 110 dogumu bilmiyorum acibadem gökalp oner ve mustafa tas muayne 200 dogumu bilmiyorum
Byhnyvz Bsraakll ay canım kayseri pek pahalilanmis devlet zaten suriyeli dolu hep insan oturmaya yer bulamıyor
DiplomaliEvHanimi FSCMK yaa canimmm bende kurtajimi ona oldum 😍 ins hamile kalirsam kayseride dogum olcm ona gidecem.
FSCMK DiplomaliEvHanimi evet canım biliyorum onda olduğunu tamam ben yinede gidince sorayım ona göre bir bütçe ayırıcam