ilminur_ilhan Kızlar 14.haftamdayim ama hâla sabahları kalkınca aşırı bulantı kusma oluyor 6 haftalikkenden beri. Sizin bulantilariniz ne zaman geçti acaba??
Cigdem07 ilminur_ilhan kişiden kişiye değişiyor ben 21. Haftamdayım bazen hala bulanıyo :) ara sıra geliyor ama kusma yok şükür sadece bulantı
Skbn01 ilminur_ilhan canim ben 20 haftalığim daha bu sabah kalkıp tuvalete zor attım kendimi. Tabi eskisi kadar kötü değil ama tamamen bitmiyor ne yazık ki 🙄
Eliztosun_annesi Kişiden kişiye değişiyor canım ben 5 buçuk aya kadar her dk kusuyordum sabah akşam sonra bitti şükür ama şuan 36 haftalık hala ara sıra oluyo bulantım kusuyorum 😒 Tuzlu şeyler ye bulantını alır
ilminur_ilhan Eliztosun_annesi kalkmadan çubuk kraker ye ıyi gelir diye duydm ama ondan bile tiksindim artik😞
Nefesim15 Haftamda başlayıp 17. Haftamda bitti cok cok yoğun bulantı yaşıyodum suan 19+6 arada sabah bulantısı dısında bişey yok şükür 🤗
seyma281015 Vallahi moral bozmak gibi olmasın ama 35 haftalığım hala mide bulantısı yaşıyorum bazen kustuğum da oluyor