38+2 de Perşembe günü normal kontrol günüm dü. Sabah kontrole gitmek için kalktığımda iç çamaşırımda hafif pembe lekelenme olduğunu gördüm. Hastaneye gittiğimde önce doktoruma söyledim bu haftalarda normal, önce nst ne baktır gel sonra kontrol edelim dedi. Nst'ye girdim çıktım. Sonucumu doktoruma getirdim. Hemen doğuma alıyoruz dedi 😱 yüksek sancı çıkmış ben tabi şok oldum hiç sancı hissetmiyordum. ağladım hazır değildim beklemiyordum korkuyodum. Eve gidip duş alsam dedim. Hayır kesinlikle olmaz hemen doğum dedi. 38 haftama kadar bebeğim ters gelişli olduğu için hiç çatı muayenem yapılmamıştı. Üzülüyordum dönmediği için belki bir umut döner demiştim çok da normal doğum isteyen biriydim.Doktor alttan açılma var mı diye baktı ama zar zor. Sen zaten normal olamazmışsın dedi yapamıyorum muayene dedi. Çünkü çok zorlandım yapılırken doktorumu çok zorladım.. Herşeyde varmış bir hayır. İyikide sezeryan olmuşum o zaman dedim. Neyse hemen sezeryan için hazırladılar önce spinal, sonra genel uyguladılar spinal de uyuşmadığı için. Uyandığım da oğluşum nerde dedim korkma gelecek şimdi dediler 🤗 sonra kucağıma aldım mis kokulumu. Annelik çok zor ama o kadar güzel ki.. Dilerim herkesler bebeklerini sağ sağlim kucağına alırlar. İster normal, ister sezeryan asla farketmez normal değil diye üzülmesin kimse onu kucağınıza aldığınız da geride ne olmuş ne bitmiş asla gözünüz görmüyor 🥰🙏🤗