feyzaa34 Kızlar bu kremi ne zaman kullanmaya başlayacağız bakıyorum internete bazı yerlerde 32 de başlanmali başka yerde 36 da başlanılmalı sabah akşam olmak üzere diyor🤔 32 oldum ama erken degilmi göğüsten doğru rahim kasılmaları başlar 🤔
Haribo42 feyzaa34 ya bendede kalkan var diyorum acaba ne zaman baslamaliyim erken dogum tiskimde varya hic kullanmadan dogurursam hemen yara olucak gibi su an bile sol gogsume hic dokunamiyorumm
feyzaa34 Damla01 32. Hafta çizelgeye göre 8. Aya giriyor bazı yerlerde canım ama kaçıncı haftada başladım tam olarak
35shereliz Damla01 doğum tarihin belliyse bir ay önce başla değilse 35-36 ideal ayrıca zeytinyağıda sürebilirsin ben kullandım hiç yara olmadı
feyzaa34 Buharaa krem ufacık bisey zaten bitsin bende zeytinyağ kullanıcam canım sabah aksammi sürüyosun
Bebektsk Buharaa bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün göğüse masajla zeytinyağı sürerim inşallah faydasını görürüz Doğumdan sonra 🙏🏻
feyzaa34 35shereliz evet zeytinyağ da çok fayda gören olmuş ama krem bitsin bende zeytinyağ kullanıcam canim😘
lilamom feyzaa34 valla her kaynak baska yaziyor bende tam net bisey bulamadim herkes kafasina gore kullanmis kimi 32 de baslamis kimi 35 36 gbi ben 32 de baslamadim erken risk olmasin diye 35+2 olduk bugun yarin baslayayim diye dusunuyrm artk canim
Brcky Bende aldım hazır ama dun doktoruma sordum 36 dan sonra sür dedi suan her gun sürüp ovmak erken dogumu tetıkleyebılır dedı
Mervednr feyzaa34 bende 30. Haftamdayım başladım sadece gece yatarken sürüyorum 34 den sonra sabah akşam sürerim
Bebektsk SalihaSomuncu5 oynamıyorum ki 10 saniye masajla zeytin yağını uyguluyorum teşekkürler uyardığın için 32 haftalığım daha bir şey olmadı şükür 🙏🏻
Nagihangkmn feyzaa34 ben 35 hafta itibariyle basladim ama gunde 1 kere suruyorum doktorlarda 8.ci ay itibariyle kullanmayi tavsiye ediyor cunku gogus uclariyla oynayinca erken dogumu tetikliyormus son sende 35den sonra kullan bence canim 😊