Ela40 18+2 olanlar neler yaşıyorsunuz bel ve baş ağrısı çok fazla cinsiyet öğrenen varım kızlar ben hala öğrenemedim burada 20. Hafta bitikten sonra görebiliyorsun zaten gebelik boyunca sadece 3 kere ultrasona girebiliyorsun
Nesli1607 Ela40 nerede yaşıyorsun ki sadece 3 defa nasıl giriyorsun ultrasona aylık kontrol olması gerekmez mi 🙄
gozdeyildirim Ela40 yurtdışında yaşıyosun sanırım 🙄 bende 18+2 yin dün kızım olcağını öğrendim 🥰 baş ağrısı çok yaşıyorum onun dışında çok iyiyim şükür
Havvanurerolll Ela40 baş ağrısı gün boyu oluyor hele sabah uyanır uyanmaz varsa o gün bitmiyor 🤦🏻♀️ Cinsiyetimiz de erkek. Merak ettim orada 9 ay boyunca sadece 3 kere mi ultrasona giriyorsunuz yani bebek iyi mi kötü mü nasıl anlıyorlar bakmadan
Ela40 Evet Danimarkadayım Ayyy çok güzel Rabbim sağlıklı sıhhatli prensesine kavuşmayı nasip etsin canım
Havvanurerolll Ela40 peki ayda bir kontrol yapan başka bi Türk hastanesi tarzı bir yer yok mu zor olur öyle ya 🥺
NurGrlek Ela40 sabah bulantilari dışında iyiyiz şükür 11. Haftadan beri erkek diyor doktorum ayrıntılı ultrason da değişir mi bilmiyorum 😁