Aysedgrlikrkmz 31+4 olduk çok şükür ama iki gündür hareketlerini çok hissetmiyorum oynuyor ama eskisi gibi net değil internete bu dönemlerde uyuduğunu söylüyor ama korkuyorum sizde de böyle mi ?
Elifdikel Aysedgrlikrkmz benim kız da sakin bir bebis ama hep öyleydi hiç öyle. Çok hareketli olmadı ama bence az da olsa hareketlerini hissediyorsaniz sıkıntı yoktur inşallah ama yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız doktorunuza bir sorun
Busraoksz Aysedgrlikrkmz 32+2 deyım gecen hafta sızın gbıydım ıkı gun oynamadı bebiş , sonradan duzelıyor yanı benım oyle oldu sımdı sukur hareketlı.
Melikesultan Aysedgrlikrkmz benimde bazen cok durgun oluyo 31+4 um bende uyuyo uyaniyor uyandiginda hic durmuyo korkulcak bisey yok
Seydaaaaaa Aysedgrlikrkmz canım merhaba benimkide 31 haftalık dünden beri yavaşladı biraz hareketleri bu haftalarda normalmiş canım kafana takma için rahat etsin 🙏
Esraslancan Aysedgrlikrkmz isterseniz sağlık ocağına gidip orada kalp atışını dinleyin , içiniz rahat eder. O haftalarda oluyor bazen. Telaşlanmayın.
Aysedgrlikrkmz Elifdikel bugün Pazar eğer böyle giderse yarın gidecem inşaallah sorun yoktur da herbirimiz sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🏼
Nez122 Telefondan yüksek sesli müzik aç çünkü benim ki de fazla kıpırdamıyor du 31.1 olduk ve demet Akalın çalkala şarkı sını açıp telefonu göbeyime koyuyor um bekliyorum ve nasıl vuruyor Bi dene uyuyordur o yüzden dir
Busraoksz Aysedgrlikrkmz haklısınız bnde yaptım ama kontrolume bı hafta vardı bkledım sukur sonra hareketlndı
Lale__ Aysedgrlikrkmz ben bugun 30 hafta oldum 3 gundur ayni benimde bebiw cok kipir kipirdi simdi az haraket ediyi doktor buyudukce yeri daraliyor iyi haraket edemiyor dedi en fazla ara sira hiss ediyosan endise etme