4 gün önce sezeryan oldum. Önce spinal, sonra genel uygulandı mecburiyetten. Şuan o kadar fazla boyun ve baş ağrım var ki, kafamı neredeyse hiç tutamıyorum diyebilirim. Miğde bulantım kusmalarımda var. Doktorlar normal diyorlar narkoz etkisiymiş. Aynı durumu yaşayıp en erken nasıl aştınız?
Sezeryan olanlar yardım lütfen
Canım bende yeni sezaryen oldum hemen kahve iç dediler içtim hiçbir ağrım olmadı çok şükür 🙏sende sadece nescafe yada türk kahvesi iç
Merveykaya bende içiyorum canım ama banamısın demiyor bu ağrılar resmen kafama taş koymuşlar gibi kaldıramıyorum bebeğimi dahi kucağıma alamıyorum 😔 üzüntüden sütüm de gidiyor
Anneyimmmmm ağrı kesici verdi mi doktorunuz bir kaç gün kullanabilirsiniz hafifletmek belki
Neden önce spinal sonra genel oldunuz?
Anneyimmmmm neden genele döndü peki 🥺
Mutluhamistam uyuşmadı canım
Mlsgzll tam uyuşmadı 😔
Ckyert parol sadece 😔
Anneyimmmmm ay o nasıl oluyor ya 🥺 anlamadan birşey yapmadılar dimi
Anneyimmmmm genel anestesiyle alakası olduğunu danmıyorm genelde spinal ve epidural olanlar çekiyo sanırım bu ağrıyı öevremde herkes öyle çünkü.Ben genel olmuştum başımda ağrıyı geçtim ağırlık bile yoktu şükür
Mlsgzll yok kuzum ben uyuşmadı etmedi falan dedim sonra genel yaptılar
Anneyimmmmm en baştan genel olsaydınız o kdar ağrınız olmazdı diye düşünüyorum arkdaşım da belden oldu yaklaşık 5 6 gun çekti bol bol Sıvı tüketin durmayacak ciniyseniz acile gidip serum olabilirsiniz arkadaşımı o rahatlatıyordu
Mucizem_06 bende en baştan genel istedim ama spinal daha iyi dediler canım olmayınca genel uygulandı maalesef dün serum bağlantım bende inşallah tek 5 6 gün çekerim ona razıyım sanki bu ağrı bir ömür benle kalacakmış gibi şiddetli
Anneyimmmmm merak etmeyin 1 hafta ya geciyor suyu bol icin kahve yi de ikisi bir arafa ve çikolata yiyin sağlıcakla büyütün insalllh 💜