Gerçekten burda pastörize nedir neden evde yoğurt mayalamak sağlıksızdır, çiğ demeyeyim bari( açık süt ) neden sağlıksız ve içinde taşıyabileceği bakteriler nelerdir neden pastörize ürünler gebelikte önerilir yoğurt nasıl mayalanır bunları burda yazmak niyetinde değilim görüyorumki herkesin doğrusu kendine bazılarımız hala açık sütleri sağlıklı buluyor bense benim gibi düşünen belli bir kesim gibi sağlıksız buluyorum. Ve sağlıksız olduğuna inandığım bir şeyi yaptığım, insanlarında bu konuda bu kadar fikir ayrılığına düşeceğini tahmin etmediğim için böyle bir konu açtım.
Görüyorumki herkesin doğruları başka. Önemli değil ama kimse kimsenin fikriyle dalga geçmemeli ayrıca bu konuda araştırma yaparsanız önerilen pastörize süt ve süt ürünleri. Birbirimizin fikirlerine saygı duysak ne güzel olurdu. Tek istediğim burda içimi ferahlatacak yazılar görebilmekti.Kimse kimsenin ne şartlarda gebe kaldığını neler yaşadığını bilemez. Kötü tecrübeleri olan insanlar hiç bir konuya bukadar alaycı yaklaşamaz diye düşünüyorum. Allah herkesin evladını kucağına sağlıkla alabilmeyi nasip etsin.
Sevgiler......