Mehsu 17 haftalık olduk ve yeni yeni hissetmeye başladığımı farkeder gibiyim siz nasıl hissettiniz veya farkettiniz 😊
37aysgl Mehsu kaşıklarımın orda sanki balon patlarmış gibi oluyo 18 haftalığım yeni yeni ayırt ediyorum hareketini🥰
defne55 Mehsu ilk başlarda balon patlaması gibi hissetmiştim şimdi tabi ne patlıyor adlandıramıyorum😂😂
HvvGlKrdl Mehsu ben de 19 haftaligim bende herhangi bir patlama yok harekette yok ama kasigimdaki sertlikten anlamistim ilk o zaman hissetmistim 14 haftalik falandi o zaman minigim 🤗
Ancelina HvvGlKrdl ben de 19 haftalığım. Göbek deliğinin tam altında avuç içi kadar bir sertlik dışında hiç hareket patlama, çatlama olmuyor ben de yaa artık sabırsızlanıyorum 🥺 o sertlik de sadece sırt üstü yatınca meydana çıkıyor 😊😊
HvvGlKrdl Ancelina bende ayniyim canimm yaa bi hareket etse de bende hissetsem hayatimda ilk defa tekme yemeyi sabirsizlikla bekliyorumm 😍😍
[silindi] Ancelina bende gün saymaktan kafayı yedim artık🙄 şu yazılanları ne zaman yaşayacağım🙄 19. Haftaya yeni girdik 👶🏻
Zeynep16 Mehsu ben 18 haftalıkken çok hafif hissetmiştim böyle damar atar ya aynı öyle şimdi 32 haftaligim hissetmemek mümkün dgl😆🤭
Aysekk53 Mehsu ben 20. Hafta da farkettim . Misafirliğe gitmiştik . Oturdugum yerde elim karnımdaydı birden bi tekme attı bağırdım herkesin içinde ilk tekmesini komşularla yaşadım😂😂
Aysekk53 Mehsu şimdi 35+3üm normalde yeri daraldı hareketlerinin azalması lazım ama benimki hâlâ ilk günki gibi maşallah 😂
Mehsu Erkeklerin daha hareketli olduğunu duymuştum bizimkide erkek ama şimdilik yaramazlıklara fazla başlamadık 😂 Ney sesinin çok faydalı olduğunu duymuştum günde en az 1 kere dinliyoruz sanada tavsiye ederim canım 😊