Denizilemert Kızlar Salı günü Doğum yapıyorum genel anestezi ile çok heyecanlıyım korkuyorum karmakarışık duygular içimdeyim 😊
Nagihantilbac Denizilemert Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Heyecanını paylaşıyorum emin ol benim de normal doğum günüme 12 gün kaldı ama tabi ne zaman gelir bebiş belli olmuyor tabi 😁
Mervemim Denizilemert canım sen mi seçtin geneli bende sanırım sezeryana kalacagm genel istiyorum ama doktorlar karşı çıkıyor :/
Nejlagbkn Cok sevindim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bize daha 25 gun var ay gecmiyo sanki
Denizilemert Mervemim ben seçtim ya çok şey duydum ne kadar dogru bilinmez tabi herkese göre değişiyor ama korkuyorum biraz genelde o an agrın oluyor bitiyor gazın felanda daha kolay çıkıyor 2 gebeliğim ilki de geneldi
Denizilemert Alleeeeeyyy ameliyathaneye iniyorsun koldan serumun içine narkoz veriyorlar sonrası adını soruyor gerisini hatırlamıyorsun komple uyuyorsun sonra uyanırken agrım olmuştu iğne yapılıp geçti 4 saat sonra da yürüdüm hemen