Merhaba arkadaslar.
Tup bebekle ikizlere hamile kaldim. Zorlu ve uzun bir surecti bemim icin. Cok sukur kuzularim bana tutundu ve hayatimda hamile olamayacagimi dusunen ben Rabbim nasip etti ve bende artik hamileyim dedim.
Simdi herkes yadirgiyabilir,kotu yorum yapabilir ama biz yavrularimiza egitimleri icin bir secenek vermek istedik onlari amerikada dogurmaya geldim. (Doktorum ufacik bir risk gorseydi gelmeyecektim) Hersey yolunda giderken 31 +4 iken muayenem vardi birazda sancim oldugunu soleyince acilmama bakti. 3 cm acilman var diyip hastahaneye yatirdi doktorum.Hastahanede 12 gun kaldik. 4.gunden sonra kasilmalar indi hersey yoluna gordi diyebilirim ama doktorum beni tutabildigi kadar tuttu.Ama 12 gun,daha fazla tutamadi. Hastahane okadar yogun ki saglik problemlerimi atlattim diye beni odadan cikarip baska bir yere aldilar acil bolumu gibi perdeli. Daha acil olan kadinlara verildi. Burada kadin kendi odasinda doguruyor.Neyse iste dun yine muayene etti beni doktorum acilman ayni 3cm dedi ve teshis konuldu ilacta fayda gosteriyor dedi oyuzden seni burada daha fazla tutamam seni eve taburcu edicem deyip tedavini evden devam ettirecez dedi. Bu arada biz 33 +2 olmustuk.19 temmuz saat 2 de taburcu oldum.
Eve geldim geceyi rahat gecirdim vs. Sabah 8 de kesilmeyen duzenli sancilarim basladi ilac durdurmaya calistim olmadi ek ilaclar icmemi soledi yine olmadi evde 6 saat sanciyla kivrandiktan sonra hastahaneye geldim meger acilmam 8 cm olmus😔 acilen beni ameliyata alindim . Kuzularim dogdu.
Simdi kuvezdeler varmi saglikla kuvezden cikan? ne olur bize dua edin 🙏🙏 rabbim herkese saglikli ve vaktinde dogum nasip eylesin ve olmayanlara Rabbim en kisa zamanda versin. Dualarinizi eksik etmeyin 🙏