Ygmrbrsakky Ayy karnımda bir ağrı var ağrı da değil gibi huzursuz ediyor ufak ufak bel ağrısıda geliyor arkadan uyutmadı beni daha 10+6yız hamileler bebek gece uyumaz rahatsız eder derlerdi onun gibi birşey mi acaba bilemedim🙄
Bkr-efe Ygmrbrsakky daha çok küçük canım seni rahatsız etmek için :) genelde ilk zamanlar gaz sancısı şişkinlik hazımsızlık oluyor ☺️
defne55 Ygmrbrsakky o haftalarda stresten uyku tutmuyor sonra 20li haftalara gelince bebek karnin da kıpır kıpır olduğu için uykundan uyandıracak seni ondan uyuyamayacaksın mesela ben 6da benim kızın vurmasıyla uyandım etti uykumun içine 😂😂
tubaemrah45 Ygmrbrsakky bende 14 haftalıgım belım çok agrıyor ve rahmım büyüdüğü ıcın kasıklarım agrıyor çok normal canım bunlar
Esramese Ygmrbrsakky ben bunu allahn bi hikmeti olarak dusunuyorm canim ya uykuya cok duakundm ama daha dogmadan uykumu düzene soktu bal oglum aksam 5te yatsam sabah 8de beni kaldirir sagolsun 😊😊🤗
Kelebegimmm O haftalarda stressden uyulmuyor) 12 hafyada ultrasonda kıpır kıpır gör oh be diyerek çok çok rahat yatacaksın😃