Defnekrblt Bahçelievler Bakırköy veya fatihte en iyi doğum ve muayene için uygun hastane hangisi fikri olan var mi??
Eagle564 Defnekrblt ben bezmialem ile görüştm 100 tl muayenesiymiş ayrıntılı ultrason sormuştm o da 300 tl dedi. Çok da uygyn deil. Benim kendi gittiğim özel hastanede aynı fiyatlar zaten
Defnekrblt Biyolog onerebileceginiz bor doktor var mi acikcasi orasi bana cok yakin ama ilgisiz olduklarini soyluyorlar doktorların doğru mu?
birannee ikicocuklubiranne benimde gitmek istediğim ama randevu bulamadığım hastane..😣 38inci haftam bitmek üzere devlette randevuyu gidince alabiliyorum acaba Bezmialemde de böyle bir imkan var mı? Daha öncesinde Eyüp ek binasına gittim ama maalesef artık ileri aylar olduğu için muayene etmiyorlar.
Defnekrblt Rzlgln534 merhaba peki doktorlar ve doğumhane iyi mi önerebileceğiniz biri var mi orası ücretli bir yer mi ?
ikicocuklubiranne Defnekrblt henüz Doğum yapmadım kontrollerim orada oluyor. Doçent doktor ücretli benim doktorum da öyle Doğum ücreti 2 hafta sonra gittiğimde öğreneceğim.
ikicocuklubiranne birannee randevular internet üzerinden dolmuş oluyor. Doktorla mı alakalı acaba ben çok rahat randevu alıyorum 10. Haftadan beri oradayım 30 oldum ayda birdi şimdi 2 haftada bire düştü.
Defnekrblt birannee ben suleymaniyeye gideceğim oraya çok iyi diyorlar ama sizin bilginiz var mi? açıkçası devlete özelden daha fazla güveniyorum artik bir sürü özele gittim ama özelde insana gereksiz mudahele ediliyor para almak için.
Rzlgln534 ikicocuklubiranne Normaö Doğum: 1250₺ sezeryan: 1500 tekli oda istersen 200₺ gecesi ama çift kişilik oda ücretsiz
ikicocuklubiranne Eagle564 zaten özel hastane standartlarında devlet hastanesi değil. Çok temiz her şeyle özel ilgileniyorlar ama devlet hastanesi şartlarında yenidoğan küvezi falan konusunda 😊
ikicocuklubiranne Rzlgln534 normal doktorlarda öyle sanırım doçent ve profesörlerde değişiyor rakamlar diye biliyorum
ikicocuklubiranne Rzlgln534 haftasonu Pazar günü Veya Pazartesi günü açılıyor tüm randevular benim doktorum Mehmet Serdar kütük
yorumcuanneniz Defnekrblt Süleymaniyenin cocuk bölümü iyi kadın doğumcular köpek muamelesi yapıyorlar tavisye etmiyorum
Rzlgln534 ikicocuklubiranne o da çok iyiymiş öyle duydum bende prof Banu hanıma geliyorum çok anlayışlı bir doktor parasının hakkını veriyor
ikicocuklubiranne Rzlgln534 evet çok memnunum doktorumdan inşallah Doğumda da aynı memnuniyet yaşarım😊 Banu hanımı da çok öneriyorlar. Kesinlikle aldıkları paranın hakkını veriyorlar. Onlar için Doğum ücretlerini öğrendiniz mi peki