Ebrubal Kızlar wcye kalktım şimdi uyuyordum kan geldi tuvaltimi yaparken bu arada 39+3 haftalık hamileyim. Nişanım geldi heralde hastaneye ne zman gitmeliyim
R_Arslan Ebrubal dogum yakin gozun aydinn , bekle canim sancilarin baslayip sıklasinca gidersin hastaneye insaAllah sag salim hayirla kavusursun bebegine🤗
Asafeymeninannesi Ebrubal Dayanabildiğiniz kadar dayanıp evde sancılarınızı çekin derim. Sancılarınız 5 dakikada 1e düştü mü toparlanıp hastaneye yoluna düşün Hayırlı doğum nasip olsun 🙏
Esramese Ebrubal nişani bizde bekkedik hep nisanm glcek doguma gtcem diye 1hafta oldu nisan geleli tık yok
R_Arslan Ebrubal daha gelecek sancin canim kimininki nişandan 2 gun sonra geliyor kimininki 1 hafta sonra kisiden kisiye degiisyor sancini bekliceksin🤗
Ebrubal R_Arslan doktora gittik sancılarım 100 buldu ama öle ben fazla hissetmiyorum doktor mua etti 1 parmak acıklık var 12 saatin var daha dedi bakalm 😑
Merymery2233 Ebrubal anammmm geliyor ya :)) benim de sabah nişanım geldi 3. Sezeryanım doktor large ben ondan Large bakalım ne olucak hala uyuyamadım vajinamda Ki baskı Ağrı uyutmuyor
minikkurabiyem2019 Merymery2233 Merhaba!. Benimde bu 2. Sezeryanım olacak . İlk oglumu suyum az oldugu için 38 de aldı beklemedik hiç su sorunundan dolayı. Acaba bunda 38 de alırmı beklermiyiz 40 felan . Hiç sorunum yok suan bunda.
inancbaykara Kizlar benim nişanim 10 gunden fazla oldu geleli 1 cm acikliktan baska birsey yok 38 + 6 haftalik sancim oluyor ama oyle dyanilmayacak gibi deil ne zaman gelir
R_Arslan inancbaykara surekli hareket halinde ol canim duş al gunde 2 kez duşta squat hareketi yap hergun 5 7 tane hurma ye gelir insaAllah bebisin🤗
Ebrubal Nöbetçi doktor baktı bana az önce boyun kaç dedi 1.58 falan dedim bebeğin kilosunu sordu 3400 falan dedim sen nasıl doğurucan bu boy kiloyla karnında iri dedi ben baya korlular içindeyim kendi doktorumda hiç böle bişe dememişti herşeyin normal kolay doğum yaparsn demişti 😖
R_Arslan Ebrubal sen kendi doktoruna güven. Seni en iyi taniyan bedenini bilen kendi doktorun baska kimseyi duyma. Guzel olacak herseyZ🤗
-emel- Ebrubal benim boyumda 150 bebişin de 3300 falan doktorum çatı uygun normal doğum bekleyin dedi bekliyoruz 39+3 teyim
Nigdelianne Ebrubal benim.boyum da 155 sizin kilonuz kaç acaba bende yaşar miyim böyle sıkıntı merak ettim
Zulubik Ebrubal ay ne alakası var boyla ya, bu doktorlar da bi tuhaf. Anadoludaki kadınlarımızın annelerimizin boy ortalaması 1.50. Hangisi boyundan dolayı doguramamis. Bebeğinin kilosu da çok ideal. İçini ferah tut, düşünme sen bunları.