Esranisa 3+6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama 4 gündür kahverengi pembe akıntı devam ediyo kızlar sizce normal mi doktor düşük olmaması için ilaç verdi ama ben yine de normaldir diye ilaç kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım benim gibi olan varmı☺️
Gamizz Esranisa düşük olmasın diye ilaç vermiş bebek tutunsun diye neden kullanmıyorsun ? Kanaman devam ediyorsa çokta iyi bence ilacını kullanmaya başlasan iyi edersin..
Ancelina Esranisa doktorunuz size büyük ihtimalle progestan vermiştir. Onu kullanmanız çok önemli. Lütfen düzenli kullanın hele ki kanamanız varsa. Aylarca bu ilaçla devam eden insanlar var.
Kubraaas @Esranisa ben yaşamadım ama hamilelikte yerleşme kanaması olmayan kanamalar normal değil. Doktorunuz verdiyse o ilacı kullanmalısınız. Diğer tüm sorunlarda da doktorunuza uymalısınız bence.
Esranisa Kubraaas teşekkür ediyorum,, bende endişeleniyorum yerleşme kanamasıdır diyenler de oldu kararsız kaldım
Kbramsa Esranisa bebeğe hiç bi zararı yok bende ilk aylarımda kullandım kanamam olduğu için bebek tutunabilsin diye veriliyor lütfen dışardan konuşulanları ciddiye alıp bebeğini riske atma
R_Arslan Esranisa canim sen nasil kafana gore ilaci kullanmiyorsun anlamadim doktorun vardir bir bildigi kesinlikle risk etme ilacini ic.
R_Arslan Esranisa ki verdigi ilac muhtemelen progestandir. Zararli bisey degil aylarca kullananlar var ihmal etme.
Papatyam85 Esranisa ilk cocgumda düşük riski vardı 3 ay boyunca fitil olarak kullandım..benve geç kalmadan kullanmaya başla..dr verdiyse vardır bildiği..herkese boşyere verilmior o ilaç çünkü..