mucizemm11 37+5 günlüğümm canımı çok acıtmadığı için sancı mı anlayamıyorum ama 2 cm açılmam da var 5 dk da bir toplanırsa mı doğum sancısı oluyor
Hnfeshnn mucizemm11 evet canım karın sertleşmesi sancı aslında. Yani nst de sancı çıkıyor. Bende 37. Haftamdayım sertleştikçe nst de sancım 100 oluyor. Ancak ben hissetmiyorum maalesef 🤷🏼♀️ Açılmam var mı bakmadı da doktor
mucizemm11 Hnfeshnn Allah sağ salim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin canım. Cinsiyet ve kilo ne sizin kaç kilo oldu bebeğiniz
MrsG Hnfeshnn aaaa ciddi misinnn. Canım ben 26 haftalığım. Peki bu haftalarda da sertleşme oluyor muydu. Ben hep bebek sırtını dönüyor diye düşündüm 2 gün sonra randevum var o zaman soracaktım. Hiç sancı hissetmiyorum ama bazen semsert oluyor karnım. Benimki sancı değildir dimi? Çok çok erken çünkü. Bi sıkıntı da yaşatmadı hiç.
Hnfeshnn MrsG yok canım o haftalarda sağa sola toplanma olıuor onunla karıştırıyor olabilirsin korkma bence. Bende toplanma oluyordu o haftalarda. İlk hissetmediğim sancılarım 35 haftamda başladı, bu kadar yüksek değildi bu hafta yükseldi
Ankara-06 Hnfeshnn bendede her gün takip etmedim ama dikkat ettiğimde göbek deliği hizasında sertlik oluşuyor canımı yaktıgıda oluyor geriliyor geri düzeliyor 30.haftadayım 28-29 gibi oldu
Ankara-06 Hnfeshnn birde yürüyüş yada hareket ettiğim vakit kasıkta böyle toplanmış hissi oluşuyor neden olabilir