makbule17 detaylı ultrason için samsuna gitmek istiyorum ben çorumda yaşıyorum malesef burda perinatoloji yok ankarada var dediler oraya da gitmek istemiyorum 4 5 saat yol çekmesi var samsunda hangi hastanelerde var bilen var mı
defne55 makbule17 liv hospital de var medical park da var liman hastanesinde var bunların hepsi yapıyor canım
Mislimelek makbule17 bende Samsunluyum ve Samsunda yaşıyorum ama henüz bende yaptırmadım o yüzden bir Bilgim yok ama yaptırırsam ve varsa tabii medicana da yaptırırım dr um orayla çalışıyor çünkü
Medine55 makbule17 valla burda kadın Doğum devlet de Uğur tarhan var perinatoloji uzmanı ücretsiz gittim çok memnun kaldım sorun göründüğü için gitmiştim . Atasam da 300 tl ye renkli ultrasona girdim
defne55 makbule17 özel canım devlette kolaylıkla bulamazsın sadece doğum evinde var tek doktor var bir buçuk iki ay önceden randevu almaya başlamam lazım samsunda başka devlet yapmıyor vaktin varsa randevu alabilirsin yoksa özele gitmek zorundasin
makbule17 defne55 internetten araştırma yapmıştım eğitim araştırma hastanesinde var gözüküyor ama bilemedim napsam
defne55 makbule17 işte aynı hastane olarak geçiyor eğitim araştırma doğum evi bir ama dediğim gibi uzun süre önceden randevu alman lazım ve hastaneye gelip alman lazım telefonla vermiyorlar
defne55 makbule17 yani bencede çünkü tek bi hastane yaptığı için aşırı kalabalık oluyor devlet hastanesi